Zašto starije muškarce privlače mlade devojke? Tri razloga ..

Ne bih znala, toliko davno sam bila na tržištu da taj kres nije ni postojao. I nije bilo nedefinisanih odnosa, ako izađemo na sastanak, dopratiš me kući i poljubiš znalo se da smo u vezi. U današnje doba sve kres šema, prijatelji sa povlasticama, kombinacija, vikend faker....nikad više definicija ali i nedefinisanih odnosa. Osjećam se kao dinosaur jbt.
:cmok:
Jok.
Ti si normalna zena.
Vaspitana kako treba.
Bar ja tako vidim.

Nemojte tako , po mojim definicijama nisu nenormalne zene koje svako svoju seksualnu zainteresovanost dele na kres , vezu , brak.
To se vidi jos od malena, npr seoske devojke , narocito mlade, je nekad nemoguce svrstati da hoce vezu, a kamoli brak, nego je to isprobavanje, precica kroz sljivak...
Daleko od toga da gradske zaobilaze dodji prepodne rade mi roditelji...

Moze se samo reci da je jedno vreme kod seoskih devojaka bilo naglasenije to da imaju samo jednu opciju na umu, znaci ili kres ili vezu ili brak, totalno se razlikuju pristupi, pa je lakse za proucavanje nama pocetnicima..

Medjutim , svaka devojka moze imati i dve namere u isto vreme....a ponekad i sve tri...

Apsolutno se slažem. Ide se računicom pa vidi imamo stan, vikendicu, dva auta, dvoje djece daj da se ne zaebavamo i dijelimo nego ti prcaj koga hoćeš a ja ću isto tako. To je put linije manjeg otpora, umjesto da se radi na braku, komunikacijom i otvorenim razgovorom zašto je uopšte došlo do zasićenja i otuđenja lakše je okrenuti glavu na drugu stranu. I negdje pročitah mentalna nehigijena ako svoje probleme, osjećaje, nesigurnosti, nedoumice itd dijeliš sa partnerom? Po meni je to baš mentalna higijena, ko bolje može da te razumije i ponudi savjet/utjehu od tvog partnera koji te dobro poznaje. A osim toga i štediš novac za psihoterapeuta 😁
Ne vidim problem u "liniji manjeg otpora". 🤔

Back