38imak
Elita
- Poruka
- 19.720
Zbog cega srpski rusofili prate americki sport i americku NBA ligu, a skoro niko od njih ne prati rusku KHL ligu?

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ali zato bi Srbiju da strpa u Rusiju. Onda se pitamo zašto nam je vlast takva kakva je. To je zato što smo mi takvi kakvi smo. Ne svi naravno, ali dovoljno velik deo da ludilo ne mora da brine za svoju budućnost.Tipičan srbski nacionalista Rusiju voli samo na papiru, zapad živi u praksi![]()
Zato sto je Srbija zemlja kosarke a ne hokeja.Zbog cega srpski rusofili prate americki sport i americku NBA ligu, a skoro niko od njih ne prati rusku KHL ligu?
Svi.koliko amerofila gleda bejzbol, golf, ragbi ?
Zato sto je potrebno drzati oko na najvecem protivniku u najpopuparnijem sportu u Srbiji.Zbog cega srpski rusofili prate americki sport i americku NBA ligu, a skoro niko od njih ne prati rusku KHL ligu?
nisam mislio na amerikance
Zamisli Rusi dodju uz Dunav, a Tihi i Sloba Antonic ne znaju cak ni pravila hokeja
Ni ja. Mozes i ovde da pratis te sportove.nisam mislio na amerikance
Kako je to moguce, ako Srbi mrze USA, a vole Rusiju?Zato sto je Srbija zemlja kosarke a ne hokeja.
Bruka sa Golije planineZamisli Rusi dodju uz Dunav, a Tihi i Sloba Antonic ne znaju cak ni pravila hokeja![]()
Ne pratim hokej, ni ruski hokej.Zato sto je potrebno drzati oko na najvecem protivniku u najpopuparnijem sportu u Srbiji.
A razlozi se mogu gledati i kroz prizmu kroz koju rusofobi gledaju Ruski I Kineski stoni tenis .
Koji hokejaski klub znas iz Srbije?
Bejzbol pratim. Nekada sam pratio redovno, sada nemam vremena toliko..koliko amerofila gleda bejzbol, golf, ragbi ?
nisam reko da ne može da se prate nego koliko se prateNi ja. Mozes i ovde da pratis te sportove.
a dobro, american footboll...kako godBejzbol pratim. Nekada sam pratio redovno, sada nemam vremena toliko..
Golf ne pratim, dosadan mi.
Ragbi nije americki sport.
Ti ozbiljno mene pitas da li pratim americki fudbal?a dobro, american footboll...kako god
ne, nije trik pitanje nego kontra pitanjeTi ozbiljno mene pitas da li pratim americki fudbal?
Da li je to trik pitanje?
pa ti si zadnja osoba koja treba da deli lekcije šta ko gleda.Zbog cega srpski rusofili prate americki sport i americku NBA ligu, a skoro niko od njih ne prati rusku KHL ligu?