Zasto Srbija ne uvodi sankcije Kosovu?

Ademe ti nikako da se otkacis od nas,a i onaj tvoj na v.
Sta se muljate sa nama.Idite na siptarski forum,valjda ste opismenili generaciju.
Vi ste otimaci,a mentori su prvo unistili indijance ,pa proglasili deklaraciju o nezavisnosti.
Kako to gordo zvuci.Mogli ste da budete originalniji.

Viktore sto se sa nama druzis?Idi na siptarski forum ili kod amera,prosipaj svoju medicinu.Ja sam kolega i ne vidim da si nesto konstruktivan i osim provokacija ne znam sto si sa nama?Da li ti nedostajemo?
Ti i adem otvorite siptarski forum ,imate svoj jezik,doduse originalnih 300reci.

Viktore sto se sa nama druzis?Idi na siptarski forum ili kod amera,prosipaj svoju medicinu.Ja sam kolega i ne vidim da si nesto konstruktivan i osim provokacija ne znam sto si sa nama?Da li ti nedostajemo?
Ti i adem otvorite siptarski forum ,imate svoj jezik,doduse originalnih 300reci.

Zar na vidis da i viktor i adem zive,rade i hrane se u Srbiji(imaju struje za internet,Srpski pravopis im je solidan....),ali se nadam da nece jos dugo!

Zar na vidis da i viktor i adem zive,rade i hrane se u Srbiji(imaju struje za internet,Srpski pravopis im je solidan....),ali se nadam da nece jos dugo!

Evo, upravo si podrzao otcepljenje jos jednog dela teritorije republike Srbije izjavom da se nadas da pojedini stanovnici republike Srbije uskoro nece ziveti u njoj...

sta dalje da pricam sa takvima :rolleyes:

Interesantan prilog je bio na tv b92 iz Pristine prosle nedelje, na temu zastupljenosti srpske robe u kosovskim mega marketima.
U gostima su bili kod nekog albanca koji je nesto kao kod nas Miskovic, znaci ima lanac megamarketa. Elem, snimali su rafove koji su prepuni srpske robe.
E sad uvoditi nekome snkcije i lisiti se dvomilionskog trzista je stvarno kretenizam.
Nasi tajkuni uopste ne mare za ovu sdasnju politicku situaciju mislim da ce nastaviti sa izvozom, do god im se drugacije ne naredi.

Back