Зашто Србија не спроводи италијански „АНТИМАФИЈСКИ ЗАКОН“?

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.946
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...janski-anti-mafija-zakon.html#google_vignette

У Земљи где је практично 'државни апарат' срастао са мафијом може ли се имати немафијашки поглед на свет?

Или сте тамо или вамо ..

Један део се 'бори' ( да себе и остале убеде ) да наводно буде и јесте 'неутралан' али из сваке речи и слова се види да су душом и телом уз мафију ...

Мафија у Србији има своју државу.

Ко још у Србији очекује да држава (мафија) има антимафијашки закон?

Мафијашка опозиција се удружила са мафијашком позицијом

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...janski-anti-mafija-zakon.html#google_vignette

У Земљи где је практично 'државни апарат' срастао са мафијом може ли се имати немафијашки поглед на свет?

Или сте тамо или вамо ..

Један део се 'бори' ( да себе и остале убеде ) да наводно буде и јесте 'неутралан' али из сваке речи и слова се види да су душом и телом уз мафију ...
zato sto srbiju za razliku od italije vodi i njome upravlja mafija
drzava ne moze nista jer ne zeli. dakle to moraju da urade gradjani
a da bi gradjani to uradili mora da postoji gradjanska svest u glavama gradjana
koji su u sustini vecinski malogradjani
i to je problem

zato sto srbiju za razliku od italije vodi i njome upravlja mafija
drzava ne moze nista jer ne zeli. dakle to moraju da urade gradjani
a da bi gradjani to uradili mora da postoji gradjanska svest u glavama gradjana
koji su u sustini vecinski malogradjani
i to je problem

Сваком државом управља мафија уз сарадњу са меродавнима и мериторнима који раде за рачун већине пореских обвезница/ка

У србији је дошло до демократске дегенерације па мањина која изабере 'власт' надгоњава све остале са правом гласа

односно све које/који плаћају порез .

Ти партијски бирачи, 1 000 000 лојАВних сматрају да имају право на сва пореска средства и њихово трошење само на 'своју децу'

Сваком државом управља мафија уз сарадњу са меродавнима и мериторнима који раде за рачун већине пореских обвезница/ка

У србији је дошло до демократске дегенерације па мањина која изабере 'власт' надгоњава све остале са правом гласа

односно све које/који плаћају порез .

Ти партијски бирачи, 1 000 000 лојАВних сматрају да имају право на сва пореска средства и њихово трошење само на 'своју децу'
gubis se brt, kao i vecina
svi vide sve i znaju sve a u stvari ne znaju nista i od drveta ne vide sumu
zapravo ne moras da vidis sve ii da znas mnogo dalje i vise od onog elementarnog
poenta je u gradjanskom drustvu koje ne postojii
da bi postojalo mora da postoji gradjansko vaspitanje koje se spontano desava tokom ranog odgoja i formativnog doba individue

ovde je narod generalno hlup ko hurac i ne moze da vaspita i usadi u narastaje prave vrednosti i vrline jednog buduceg gradjanina i stanovnika ozbiljne drzave
ovde je tumacanje gradjanske svesti skoro pa striktno vezano za neoliberalne autosoviniste

cim je negde mnogo JA i ne postoji MI a u MI vidis samo poligon za licni interes od JA to je dokaz moje tvrdnje i budi uveren da je tako

gubis se brt, kao i vecina
svi vide sve i znaju sve a u stvari ne znaju nista i od drveta ne vide sumu
zapravo ne moras da vidis sve ii da znas mnogo dalje i vise od onog elementarnog
poenta je u gradjanskom drustvu koje ne postojii
da bi postojalo mora da postoji gradjansko vaspitanje koje se spontano desava tokom ranog odgoja i formativnog doba individue

ovde je narod generalno hlup ko hurac i ne moze da vaspita i usadi u narastaje prave vrednosti i vrline jednog buduceg gradjanina i stanovnika ozbiljne drzave
ovde je tumacanje gradjanske svesti skoro pa striktno vezano za neoliberalne autosoviniste

cim je negde mnogo JA i ne postoji MI a u MI vidis samo poligon za licni interes od JA to je dokaz moje tvrdnje i budi uveren da je tako

.. ма јасно је ко дан .. ти си за да будемо против ако су за

Или сте тамо или вамо ..

Србија већину закона не примењује тако да би рекламерство свакако било сувишно.

Или сте тамо или вамо ..

Ti očekuješ da mafija izglasa zakon protiv same sebe?

Pa gde to ima.

U Italiji je vlast (barem zakonodavna, a i ona nije bila 100%) protiv organizovane mafije, pa se opet jedva izborila.

Back