Zašto Srbija ima ovoliko policajaca?

policaisjiajsoaoskovelika.jpg

zašto Srbija ima ovoliko policajaca koliko ima i za koji k. primaju platu kad ništa ne rade ???

na osnovu broja obijanja, pljacki, provala, ubijanja, silovanja, premlacivanja .......... rekao bi da Srbija ima 4 policajca...........2 cuvaju AV, a ostala 2 americku ambasadu u BGD.

Shvati kako hoces, uzmi za primer saobracajnu policiju,sta rade.. cesu testise i kupe pare od naroda dok se gine po putevima, morace da drezdi 24h sata pored puteva za to je placen a ne da izigravaju manekene i da se vacare u autima.
Shvatam kako hocu i onda primetim da ti smeta sto nema policije na ulici, sto je po meni odlicno resenje.....svi radite kako mislite da treba, ali kada nesto zajebete onda sledi kazna.....
Sasvim je druga prica kada nema ko da sudi, pa oslobode krivce....ali je ipak dobro sto to ne rade policajci....

Shvatam kako hocu i onda primetim da ti smeta sto nema policije na ulici, sto je po meni odlicno resenje.....svi radite kako mislite da treba, ali kada nesto zajebete onda sledi kazna.....
Sasvim je druga prica kada nema ko da sudi, pa oslobode krivce....ali je ipak dobro sto to ne rade policajci....
Ne smeta meni policija ako radi svoj posao, mora biti tamo gde je potrebno a ne da cesu jajca i mikanu dok se vozikaju.

Policiji trebaju MORALNI I NEPOTKUPLJIVI LJUDI! To je NAJVEĆI RESURS i NAJVIŠI MOGUĆI TEHNOLOŠKI ISKORAK, Stripmene!
To je PRVI korak! Moralnost i nepotkupivost je važnija na VIŠIM instancama do vrhovnih sudova i političara! :super:
Nije isto ako policajac primi mito i oprosti neko bezvezno prekoračenje brzine, ili ako sudija primi mito i oprosti kriminal težak par MILIJARDI evra! :super::super::super:

Ne smeta meni policija ako radi svoj posao, mora biti tamo gde je potrebno a ne da cesu jajca i mikanu dok se vozikaju.
ajd, kako moze da radi svoj posao? Naleti mu vizitka i on precuti stoci kaznu, onda mu naleti jada on mora da oprosti jer je pustio stoku, a ako vec ne vazi zakon, onda je on zakon i odredjeuje ko treba a ko ne da se kaznjava.....a ko ce da ga kontrolise? Onaj sto mu je rekao da pusti stoku nekaznjenu? i tako se vrti u krug....

Back