Izgubljeni Slučaj 2
Aktivan član
- Poruka
- 1.220

zašto Srbija ima ovoliko policajaca koliko ima i za koji k. primaju platu kad ništa ne rade ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a efikasnost 5.9%Zato što ima puno lopova.
Zato sto ima smradova na ulici koliko hoces,a i potrebna je da stiti vlast i one kriminalce na visem nivou.Poceo narod sve vise da se buni,pa spremaju odbranu.![]()
zašto Srbija ima ovoliko policajaca koliko ima i za koji k. primaju platu kad ništa ne rade ???
Kad ne bi hteli, ne bi ih vise ni bilo...@Milan od Gruze , mene ne zanima u kojoj je stranci policajac, to je sasvim nebitna stvar. Ja sam sigurna da SNS ne proklamuje napastvovanje maloletnika. Zanima me da li je zeljan zloupotrebe moci.
Oni neka primaju platu i neka ih je jos vise, ali da nekog bez ikakve potrebe maltretiraju... taj film necemo vise da gledamo.
Video nadzor ne menja broj policajaca, vec strukturu zaposlenih, a takodje mislim da nikad manje policajaca na ulici nije bilo i da je to dobro. Neko je regulisao da policija radi preventivno, a takodje sam ubedjen da je gomila tih statistika cista laz za politicku upotrebu.Valjda jer nemamo para za video nadzor? Ja bih to sve k'o braca Kinezi pokrila kamerama, oni su nam sad braca pa neka nam i pomognu u tome.
Milsim, nemam nista protiv, neka primaju ljudi plate za svoj rad, neka ih ima, ali kamere ne mozes da potplatis, to je jedna dobra stvar vise!
Nesto me zulja vec ustanovljeno da mito i korupcija imaju mnogo mesta za sirenje u ljudskom kadru, kao i zelja za zloupotrebom moci. Sta cemo, ljudi smo, kvarimo se... Neki, ne svi.
Opet, nadam se da se varam.
Licno sam bila uznemiravana od strane uniformisanog lica kao puka tinejdzerka koja se vracala iz skole. Osoba u uniformi je nicim izazvana vozila auto uporedo sa mnom koja sam pesacila, vredjala me, i pokusala da me pretnjama uvuce u sluzbeni auto. On je cak zaustavio auto i izasao iz njega u nameri da me u auto uvuce. Na srecu, pojavili su se setaci i akcija je obustavljena.
To sto sam kasnije izlazila na bus pre zavrsetka casa je druga prica, a posve treca sto je moj otac bio na iglama sve do kraja srednje skole samo zbog tog jednog dogadjaja. To sto sam tu osobu vidjala na mestima gde sam izlazila kasnije je cetvrta.
On vise nije policajac i zbog sasvim stotih stvari je lisen duznosti, valjda... i posle toliko godina mi i dalje nije prijatno kad ga sretnem. On sad ima i svoju decu, pa hajmo videti... Da li bi mu se svidelo da neko njegovu decu tako tretira?
Prosto mu bilo, nadam se da se nista slicno nece desavati, ali od tad pa sve do sad, i nikad vise za te ljude necu imati postovanje koje sam imala pre.
Nadam se da to sto vise policajaca ima, ne znaci da ima vise ljudi koji bi upotrebili svoj polozaj da rade nesto ovako.
Navijači rado vole da se potuku! Znači, svaki navijač treba da ima svoga ličnog policajca koji će da ga čuva!Video nadzor ne menja broj policajaca, vec strukturu zaposlenih, a takodje mislim da nikad manje policajaca na ulici nije bilo i da je to dobro. Neko je regulisao da policija radi preventivno, a takodje sam ubedjen da je gomila tih statistika cista laz za politicku upotrebu.