ZASTO SRBI [NI]SU DOBRODOSLI??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
:?: ako se ne varam srbi nisu dobrodosli niti u jednoj republici bivse juge. ZASTO? gde je razlika izmedju srbina i hrvata u crnojgori, ili srbina i makedonca i hrvatskoj ili srbina i bosanca u makedonij, kao obicnog turiste recimo. i kada ce to prestati? vidim da se desavaju ekscesi po celoj jugi a "zrtve" su obicno srbi [ima i izuzetaka ali...] ZASTO?ali bez vredjanja MOLIM :confused: :oops: ako se ne varam srbi nisu dobrodosli niti u jednoj republici bivse juge

Ko ti je to reko :shock: .....Lazes na boga ne mislis :roll: ....
U glavama budala Srbi nisu bili dobrodosli ni 60-ih,70-ih na Kosovu........
Kad je bilo uobicajeno da pitas nekog za neku ulicu u Pristini, jos gore u unutrasnjosti kosova i da on samo prezrivo okrene glavu i odbrusi:''Ne govorim Srpski!!!!!''.:shock:...
Danas su srbi dobrodosli u gotovo sve zemlje bivse juge, samo u mozgovima budla nisu i nikad nece :cry:

mozda gresim, ali posle nezavisnosti [ako je bude?] i nakon par godina, da ce kosovo biti najgostoljubivije mesto za srbe. pod uslovom da [pojedinci] ne trtljmo stalno sta ste vi nama-mi vama u "proslosti" cinili. jos ako u medjuvremenu odemu u PM iliti europu...

Hrvati su uglavnom ok........Imam dosta prijatelja koji idu u Hrvatsku i na more.............Ortak mi je cak prosle godine bio u splitu, seto se po rivi........Sedeo u kaficu i bilo mu ok......Jos upozno neke ribice, druzenje se nastavilo ,one bile u Bg....Nijedan problem nije imao.....Bio je doduse sa drugaricom Hrvaticom ali i pored toga.......
Kosovo je sasvim druga prica........Tamo ni siptari nisu sigurni nocu, ima dosta oruzja i kriminalno-paravojnih frikova...........

Obersturmfuehrer:
hmm....mislim da je ovde mnogo bolji odnos prema hrvatima i siptarima nego tamo prema srbima...
Obere,ne da je mnogo bolji,nego je neupredivo bolji.
KOliko sam ja samo video hrvatskih automobila po celoj srbi za sve ove godine,koliko hrvata upoznao. Mogu da dodju ovde i da ih niko niti dira niti nesto pita. Naravno,budala uvek i svuda ima.
A koliko Siptara iz Nemacke i Svajcerske za vreme leta prodje kroz Srbiju da odem na Kosovo na odmor? Desetine hiljada! Auto put pun Siptara,sede po kafanama pored auto puta i one njihove zene sa sve onim dimijama i feredzama i niko ih ne dira.
Ajde neka neko svrati u prolazu u neku kafanu na Kosovu.

Korner zastavica:
Obere,ne da je mnogo bolji,nego je neupredivo bolji.
KOliko sam ja samo video hrvatskih automobila po celoj srbi za sve ove godine,koliko hrvata upoznao. Mogu da dodju ovde i da ih niko niti dira niti nesto pita. Naravno,budala uvek i svuda ima.
A koliko Siptara iz Nemacke i Svajcerske za vreme leta prodje kroz Srbiju da odem na Kosovo na odmor? Desetine hiljada! Auto put pun Siptara,sede po kafanama pored auto puta i one njihove zene sa sve onim dimijama i feredzama i niko ih ne dira.
Ajde neka neko svrati u prolazu u neku kafanu na Kosovu.
Ti sa dimijama i feradzama su Turci a ne sipci al se uglavnom slazm sa ostatkom posta.

Ja se vo Makedonija provedeme odlicno svakiot pat! I to je ubedljivo najbolji deo bivse nam drzave. Iskreno, ni u Dubrovniku, ni u Cavtatu, ni u Sarajevu, ni u Travniku, ni u Doboju nisam imao nikakve probleme.
Jedino sam u Montenegru osetio da tamo vise ne treba da idem.

Ej pa jos 80-ih kad sam bio klinac ziveo sam u zgradi na zadnjem spratu gde je postojala ona velika zajednicka terasa sto se protezala celom zgradom.Prvi komsija iz susednog ulaza bio mi siptar.
I druzio se on sa mojim roditeljima a i njihova cerka sa mojom sestrom.I cerka mu nadje decka ;srbina (jbg BGD) i on joj nije dao da se zabavlja sa njim i pozvao neku ekipu siptarsku da prebiju decka.Ov adosla kod mog caleta da se zali i onda ludnica izbila.Nisu prebili decka,cerka mu otisla od kuce a on stavio ogradu na terasi izmedju mog i njegovog dela.
Sta su ti siptari.I to 80-ih.

P.S.- Dve godine kasnije siptara zgazi tramvaj u gradu. Hahaaa! Majmun.

Ovo malo lici kao kad Albert iz Mucki prica pricu ali jbg.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back