- Poruka
- 33.624

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obere,ne da je mnogo bolji,nego je neupredivo bolji.Obersturmfuehrer:hmm....mislim da je ovde mnogo bolji odnos prema hrvatima i siptarima nego tamo prema srbima...
Takooo jeee !!!,lepo pise u ustavu a kad mi nesto napisemo u ustav to je tako i mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole !!!!!Torrente-BG:Kakve nezavisnosti?NIKADA Kosovo i Metohija nece biti nezavisno.Ima svi da se nosite preko Prokletija u vasu siptariju pa se tamo razmnozavajte.
Ti sa dimijama i feradzama su Turci a ne sipci al se uglavnom slazm sa ostatkom posta.Korner zastavica:Obere,ne da je mnogo bolji,nego je neupredivo bolji.
KOliko sam ja samo video hrvatskih automobila po celoj srbi za sve ove godine,koliko hrvata upoznao. Mogu da dodju ovde i da ih niko niti dira niti nesto pita. Naravno,budala uvek i svuda ima.
A koliko Siptara iz Nemacke i Svajcerske za vreme leta prodje kroz Srbiju da odem na Kosovo na odmor? Desetine hiljada! Auto put pun Siptara,sede po kafanama pored auto puta i one njihove zene sa sve onim dimijama i feredzama i niko ih ne dira.
Ajde neka neko svrati u prolazu u neku kafanu na Kosovu.
svetolik trpkovic:Ti sa dimijama i feradzama su Turci a ne sipci al se uglavnom slazm sa ostatkom posta.
Pa da kao zele se na ljudska prava u Srbiji a ovaj sipac nam prevrnu pola estradeTorrente-BG:
jel tebi otisla zena u tazbinu pa ti se pri*ebalo ili si po prirodi "kazanova"Torrente-BG:Ma mamu im j_ebem.Nikada nece dobiti to Kosovo.J_ebacemo im mamicu.