Zašto Srbi mrze sve nacije i svoje susede?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidis, ti si samo bezobrazan, i ne dozvoljavas mozgu da shvati neke stvari, prosto ne das da volim svoj narod, jer kad ne mozes da se docepas hrvata mora da postoji neko u Srbiji koga ces da mrzis.Nemoj sad da ovome koji je postavio temu da dokazujes da je u pravu samo je zaboravio da doda da se i medjusobno mrzimo. Moje misljenje da ipak preterujete se ne menja ,nego branim svoje kakvi da su ipak su moji,cak i kad me vredjaju jer nemaju argument.(obrati paznju na drugu zagradu u postu koji si citirao, to je razlika izmedju mene i tebe).

patriJoto :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ZA razliku od nekih extremno sumanutih patrijota za tebe ima nade da postanes demokrata, nekako imas toleranciju koja nije svojstvena njima.Mnogo sam pocela da hvalim "unutrasnje neprijatelje" danas mi je i pored kise tako neki fin dan....pa eto malo....

:otkacio:demokrata:otkacio:

ameri su pod plastom demokratije pobili vise ljudi nego hitler i staljin zajedno:rtfm:

demokrate vole da manipulisu:rtfm:

jok neka fala,ja sam samo patriota i gotivim pojedine ljude ne stranke:rtfm:

ne zanima me tadija i kompanija,a pogotovo cedolina,bler,kling ton,odvrajt,bush i ostale stetocine.

viva hugo chavez
slava putinu
ziv je sloba umro nije

Zašto Srbi mrze sve nacije i svoje susede? Koliko samo mrznje u tom narodu ima da je čak normalno da se poziva na ubistva,iseljavanja. Zar je moguće da su svi ostali losi.Ponose se ubistvima pljackama,silovanjima.Slovenci-Austiski konjusari.Hrvati-ustaše.Bosnjaci-balije.Crnogorci-glupi mafijasi.Albanci-shiptari.Makedonci-cokalije,Bugari.Pa sami sebe čak nevole.Srbi iz nekadasnje „Krajine” su Ustaše.Srbi iz Bosne-glupi Bosanci.Srbi sa Kosova-siptari.Sumadinci,juzna pruga,vojvodani(lale).Mrze se Amerikanci,Evropljani,Arapi,Azijati,crnci,belci. A da ne govorimo kako nazivaju clanove nekih stranaka, ma mrze ih gore od siptara.Svi su ludi i svi mrze Srbe.E pa to je vas psiholoski problem. Vi ste bolesni.Mentalno.I to ozbiljno.

Nemam nista protiv Slovenaca, a kako ne mrziti Hrvate koji su pocinili genocid i u vise navrata etnicki ocistili zemlju od Srba i drugih, mislim da je svakom jasno zasto mrzimo Siptare i Bosnjake, meni je zao krajisnika i nisam dosad sreo i jednog Srbina koji bi ih nazvao ustasama, takodjer nemam nista protiv Crnogoraca i Makedonaca, a za Bugare sam neutralan. Od ovih iz svijeta nisu mi "simpaticni": Njemci, Austrijanci i Arapi

:otkacio:demokrata:otkacio:

ameri su pod plastom demokratije pobili vise ljudi nego hitler i staljin zajedno:rtfm:

demokrate vole da manipulisu:rtfm:

jok neka fala,ja sam samo patriota i gotivim pojedine ljude ne stranke:rtfm:

ne zanima me tadija i kompanija,a pogotovo cedolina,bler,kling ton,odvrajt,bush i ostale stetocine.

viva hugo chavez
slava putinu
ziv je sloba umro nije

Ameri su pobili 60 miliona ljudi:eek::eek:

Zašto Srbi mrze sve nacije i svoje susede? Koliko samo mrznje u tom narodu ima da je čak normalno da se poziva na ubistva,iseljavanja. Zar je moguće da su svi ostali losi.Ponose se ubistvima pljackama,silovanjima.Slovenci-Austiski konjusari.Hrvati-ustaše.Bosnjaci-balije.Crnogorci-glupi mafijasi.Albanci-shiptari.Makedonci-cokalije,Bugari.Pa sami sebe čak nevole.Srbi iz nekadasnje „Krajine” su Ustaše.Srbi iz Bosne-glupi Bosanci.Srbi sa Kosova-siptari.Sumadinci,juzna pruga,vojvodani(lale).Mrze se Amerikanci,Evropljani,Arapi,Azijati,crnci,belci. A da ne govorimo kako nazivaju clanove nekih stranaka, ma mrze ih gore od siptara.Svi su ludi i svi mrze Srbe.E pa to je vas psiholoski problem. Vi ste bolesni.Mentalno.I to ozbiljno.

Gledaj ovo!!!:eek: Nisam uopšte videla. E, svašta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back