Čovek bez imena
Ističe se
- Poruka
- 2.893
a i šta će nam kad imamo kralja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto su za nas Cigani,tako smo mi Cigani za Nemce.Gde ste vi videli da Nemac susi gace na kanapu na terasi u sred Berlina,da njihova baba nosi neku tupavu maramu,pulover,pikslaste djpzluke i da nema nijedan zub ili deda u puloveru i sa onom spljostenom Enver Hodza-stajl kapom na glavi...Mi smo zaosta i priglup narod i zasluzujemo sve sto nam se desava i jos gore od toga
a i šta će nam kad imamo kralja
U zadnjih stotinak godina srbi kolektivno vole da biraju vlastodrzce koji nisu dedovskog i pradedovskog roda iz Srbije (racunajuci tu i njene pokrajine) . kako ce neko kome su oci rodjeni van bolje znati o nama samima .Kakav je to kolektivni psiholoski poremećaj da su im miliji tuđinci nego svoji ljudi bez obzira na naciju ili veru. ?
- Ко бира власт у Србији? Сви су Срби.U zadnjih stotinak godina srbi kolektivno vole da biraju vlastodrzce koji nisu dedovskog i pradedovskog roda iz Srbije (racunajuci tu i njene pokrajine) . kako ce neko kome su oci rodjeni van bolje znati o nama samima .Kakav je to kolektivni psiholoski poremećaj da su im miliji tuđinci nego svoji ljudi bez obzira na naciju ili veru. ?
Ne mislim na to da je neko los , mada praksa da srbijanac bude predsednik tih republika je skoro nemoguca.Srbin je Srbin, bio on iz CG, ili Hrvatske...
e sad, to što nas je skoro uvijek zadesio ološ na vlasti, ima veze sa tim koliko smo mi kvalitetni kao ljudi...
Malo je danas takvih ljudi koji ce u CG, HR, BiH da prihvate da su Srbi. Pre ce ti oko iskopati. Pogotovo mladje generacije.
Ne mislim na to da je neko los , mada praksa da srbijanac bude predsednik tih republika je skoro nemoguca.
Kad ne moraš, ne lupaj.
Srbijanci biraju Beograđane i to je pametan izbor. Ne postoje Srbijanci, Bosanci, Ličani, Crnogorci, nego Beograđani i Nebeograđani. Evo, sad sam vas prosvetlio i možete sretni i zadovoljni početi dan.
mmm beogradjaniSrbijanci biraju Beograđane i to je pametan izbor. Ne postoje Srbijanci, Bosanci, Ličani, Crnogorci, nego Beograđani i Nebeograđani. Evo, sad sam vas prosvetlio i možete sretni i zadovoljni početi dan.
Dobro malo sam preuvelicao, ali zar mladje generacije ne odrastaju da su Crnogorci, Bosanci, Hrvati? Niko njima ne kaze "Ti si Srbin, ali se posle Tita sve raspalo i sad si Hrvat, Bosanac ili Crnogorac".
Vidi se da nikad nisi kročio u Republiku Srpsku i prešao Drinu kao većina srbijanaca, a vjerovatno i ne poznaješ nikoga odatle, ako sam u pravu, udostoji se da ne komentarišeš više.
Vidi se da nikad nisi kročio u Republiku Srpsku i prešao Drinu kao većina srbijanaca, a vjerovatno i ne poznaješ nikoga odatle, ako sam u pravu, udostoji se da ne komentarišeš više.
NIsam bio i nemam nikog tamo. Za mene bi bilo lepo da se RS pripoji Srbiji. Sto si njih spomenuo?
U zadnjih stotinak godina srbi kolektivno vole da biraju vlastodrzce koji nisu dedovskog i pradedovskog roda iz Srbije (racunajuci tu i njene pokrajine) . kako ce neko kome su oci rodjeni van bolje znati o nama samima .Kakav je to kolektivni psiholoski poremećaj da su im miliji tuđinci nego svoji ljudi bez obzira na naciju ili veru. ?
Zato ti i kažem, ako ne znaš nikoga i nisi bio, ne leti pred rudu da komentarišeš nešto što ne znaš jer zgažiće te kola (ja).
Slušaj i uči, mlad si, čitaj više.
Nema veze objasniću ti iako nisi dostojan toga, ali samo iz jednog razloga, jer vas ima mnogo istomislećih nažalost...
Srbi iz Republike Srpske ne vole baš da ih nazoveš bosancima iako to jesmo teritorijalno i ja se za to ne bunim, jer neće u isti koš sa ostalima, neko će ti reći, pa mi smo bosnu rušili itd. sve su to posledice rata i mržnje nije to dobro al tako je bilo i nema nazad. Kada budeš upoznavao ljude vidićeš o čemu ti pričam.
To ti je naprotiv od onoga što si izjavio.
A ono što je propast kod nas srba je to što nema solidarnosti i neke normalne nacionalne svijesti. Pa muslimani iz Bosne nikada neće reći za muslimane iz Srbije da su Srbijanci, već Sandžaklije, i uvijek pominju taj Sandžak kao nezavistan, a srbi iz srbije za srbe u RS će odmah reći bosanci...
Ili najgore kad neko kaže, hrvati, bosanci, srbi, pa moraš ljudima da objasniš da bosanci nisu nacionalnost već upravo taj naziv skupa čine i srbi, muslimani, hrvati... te proste stvari se najviše mješaju i većina to radi, i to je naša svijest, naš mentalni pomor.
Takođe ima bisera od tih slučajeva koliko hoćete, jedan da navedem, bili ljudi na nekoj proslavi i došli do teme o Kosovu, i žene dvije pričaju jedna iz RS druga iz Srbije, i ova srbijanka na kraju kaže, a što vas toliko interesuje Kosovo kad vi živite u Bosni... to je ta žalost.
Jedino kod srba crnogoraca ima tih što se ponose da su crnogorci i odreču se porijekla, ali dobar deo srba iz crne gore se još drži srbije.