Zasto Srbi biraju sebi vladare koji nisu srbijanci

Kao sto su za nas Cigani,tako smo mi Cigani za Nemce.Gde ste vi videli da Nemac susi gace na kanapu na terasi u sred Berlina,da njihova baba nosi neku tupavu maramu,pulover,pikslaste djpzluke i da nema nijedan zub ili deda u puloveru i sa onom spljostenom Enver Hodza-stajl kapom na glavi...Mi smo zaosta i priglup narod i zasluzujemo sve sto nam se desava i jos gore od toga

A Trito je skembo Gorkića .
Ma pustimo mi proslost , nego kako se zove taj poremecaj kad "odrasli " narod voli da slusa bajke , ima li ovde nekakav psihic da nam pojasni. a bajke ne moze da ti prica komsija kojeg znas , već neki dođoš .

E ni taj tzv. Gorkić nije bio od Srblja... ostali jesu... zapravo je Srblje jedino imalo svoje dinastije, sve ostale komšije su imale strance... znači, totalno si promašio temu...

U zadnjih stotinak godina srbi kolektivno vole da biraju vlastodrzce koji nisu dedovskog i pradedovskog roda iz Srbije (racunajuci tu i njene pokrajine) . kako ce neko kome su oci rodjeni van bolje znati o nama samima .Kakav je to kolektivni psiholoski poremećaj da su im miliji tuđinci nego svoji ljudi bez obzira na naciju ili veru. ?
ja mislim zbog 4 slova s

Па половина Србијанаца и сами вуку порекло из Херцеговине и Црне Горе. Тако да је тема бесмислена. Срби су Срби без обзира где су рођени. Овакве теме само служе да додатно поделе један исти (српски) народ.

- - - - - - - - - -

Знају какви су кварни, и онда бирају туђе људе...

Туђе људе...ау који си ти покварен лик.

Туђе људе...ау који си ти покварен лик.

Па него шта је него туђ човек кад ти за председника општине у Србији дође лик који тамо живи последњих пар година? А они на локалу се сви знају, зато и бирају туђег, свог знају као злу пару. А иначе, кад је неко из Србије задњи пут био на некој функцији у Црној Гори, осим Весне Перовић?

Па него шта је него туђ човек кад ти за председника општине у Србији дође лик који тамо живи последњих пар година? А они на локалу се сви знају, зато и бирају туђег, свог знају као злу пару. А иначе, кад је неко из Србије задњи пут био на некој функцији у Црној Гори, осим Весне Перовић?
O tome i pricam , kad ce moci srbijanac da bude predsednik Srpske ili CG ?Znaci srbijanac moze i mora da cuti i slusa kako drugi pametuju i mrse mooda .
Ili kad ce Vojvodjanin dozvoliti da mu se rasprodaje zemlja i imovina , ama nikad bio on starosedeoc srbin ili mađar , nece dati u propast a dođose zabole za Vojvodinom.
A "dule" koliko znam a nisam dosao ni odakle ,ves sam tu odakle sam, tako da moji nisu imali problema ni sa turcima pre 200 godina a ni sa drugima posle njih , sve dok nisu dosli divlji da oteraju pitome .

U zadnjih stotinak godina srbi kolektivno vole da biraju vlastodrzce koji nisu dedovskog i pradedovskog roda iz Srbije (racunajuci tu i njene pokrajine) . kako ce neko kome su oci rodjeni van bolje znati o nama samima .Kakav je to kolektivni psiholoski poremećaj da su im miliji tuđinci nego svoji ljudi bez obzira na naciju ili veru. ?

Kompleksi. To je isto kao kad dodje nekakav stranac u manji grad, pa se svi utrkuju ko ce mu se vise uvuci. "U tudjega tatka pogolema patka", ne vidimo i ne cenimo svoje, a velicamo tudje.

Prvo u naslovu griješiš, moram sad da ti čitam misli.
Mislio si "Zašto srbijanci sebi biraju vladare koji nisu srbijanci."

Odgovor je, zato što su glupi, pa izaberu pametnijeg izvan granica.

Inače tema ti je priglupa, rasprostranjena u masi koja danas samo farmu gleda,
evo da ti uprem prstom dje nisi u pravu, pa ti odgovori.

kako ce neko kome su oci rodjeni van bolje znati o nama samima
Kako je recimo Arčibald Rajts znao bolje mentalitet srba od samih srba?

Nema boljeg, nekog narod mora. Ako jesu srbijanci onda su prodani i rade u tudjem i svom interesu. Sa druge strane, beda i ljudi se prodaju na izborinim mestima za 2000 dinara.Sami sebe lazu da ce taj i taj za koga su glasali doneti boljitak i pomoci njima i njhovoj porodici da se skoluju, zaposle, imaju vecu platu.

Poslednja izmena:

Back