ZAŠTO SRBE PREDAVATI HAGU KAD SU ŠIPTARE UBICE SRBA PUSTILI

Nije on razlog, on je uzrok svemu gore navedenom.U tome se ja i ti verovatno razilazimo.

Zaboravimo sve ostalo... samo mi objasni ovo.
Koju NATO državu je napao Milošević da bi izazvao intervenciju 1999. godine?
Jer, koliko se ja sećam, NATO savez služi za kolektivnu odbranu svojih zemalja članica.
Reći ćeš mi sada verovatno da je to zbog "preterane upotrebe sile"...
Dobro, što onda NATO ne bombardova Ruse zbog istog toga u Čečeniji, Kineze zbog akcije u Tibetu ili Turke zbog upada na teritoriju Iraka radi obračuna sa Kurdima???

I gle čuda... ne možeš sigurno ovo da povežeš sa Miloševićem...

EBELA VAS SVE RUSIJA VISHE!!!!

LJUDI MOZHE VAMA DA DoJE U GLAVU TO DA SMO UDALJENI OD RUSIJE JEDNO 20.000KM!

Imamo da predjemo celu rumuniju ukrajnu i moldaviju.

Mozhemo da budemo sa njima pa ko kubanci da zhivimo.Niste bili tamo pa ne znate na shta ono lichi.Kolju za 2$ tamo.Kada sam ushao kao turista u jedan kafic tamo u centru ovaj covek zatvara gvozdena vrata kazhe za nashu sigurnost.

Kapirate da je nemoguce da saradjujemo sa rusijom jer smo okruzeni EU.Lepo je to sve rusi su nama braca ovo ono ista vera al ne mozhemo jednostavno.Bicemo okruzeni NATO paktom a ionako nas niko ne voli.

Jednostavno je nemoguce da se mi okrenemo rusiji tek tako...

EBELA VAS SVE RUSIJA VISHE!!!!
LJUDI MOZHE VAMA DA DoJE U GLAVU TO DA SMO UDALJENI OD RUSIJE JEDNO 20.000KM!
Imamo da predjemo celu rumuniju ukrajnu i moldaviju.
Mozhemo da budemo sa njima pa ko kubanci da zhivimo.Niste bili tamo pa ne znate na shta ono lichi.Kolju za 2$ tamo.Kada sam ushao kao turista u jedan kafic tamo u centru ovaj covek zatvara gvozdena vrata kazhe za nashu sigurnost.
Kapirate da je nemoguce da saradjujemo sa rusijom jer smo okruzeni EU.Lepo je to sve rusi su nama braca ovo ono ista vera al ne mozhemo jednostavno.Bicemo okruzeni NATO paktom a ionako nas niko ne voli.
Jednostavno je nemoguce da se mi okrenemo rusiji tek tako...

Ala ga ti ovde nalupa... pa to je za priču...
Nismo udaljeni ni deseti deo toga koliko si napisao... nego koliko nam je to SAD bliža od Rusije????
Pa onda... za koliko ubijaju u crnačkim getoima u Bronksu ili u Los Angeles-u???
Ako si belac - i za džabe...
Znači priča ti je totalno šuplja... i besmislena.
I kako opstaje Kalinjingrad koji je tkđ. sa svih strana opkoljen zemljama EU i NATO???
Kako opstaje Švajcarska, Finska i Island koje nisu u EU, a neke ni u NATO-u???
Čoveče pa ti si pun predrasuda da je to strašno...

Back