Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zašto SNS režim ne voli prirodu i zelenilo i preferira beton (sem zbog pranja para...) Slučaj betoniranja platoa kod Hrama Svetog Save...
Dobro ja se slazem da je potrebno vise zelenila, ali kultivisanog zelenila, sa redovnim orezivanjem drveca i jednim redom u tome, a kod nas je ili sve betonirano, ili zapusteno zelenilo da samo sto drvece usled oluja ne padne na glavu nekome..
Trebali bi ali stvarno da uvedemo promenu mesta stanovanja prema svesti i nivou inteligencije...
Ne zezam se, sta ste se uhvatili za pare ebale vas pare, ceo zivot zivite sa svinjama zbog toga sto vam je bitno 20 000e manje vise...
Dobro ja se slazem da je potrebno vise zelenila, ali kultivisanog zelenila, sa redovnim orezivanjem drveca i jednim redom u tome, a kod nas je ili sve betonirano, ili zapusteno zelenilo da samo sto drvece usled oluja ne padne na glavu nekome..
Ne zelim da verujem da su ljudi stvarno takvi, ima tu nekolicina tesko isfrustriranih likova, ostali mi se cini da nisu bas toliko "otpisani slucajevi".
Ne zelim da verujem da su ljudi stvarno takvi, ima tu nekolicina gadno isfrustriranih likova, ostali mi se cin da nisu bas toliko "otpisani slucajevi".