Zašto SNS ne skloni Ćacilend

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel si shvatio moju poruku?Reci DA.

SNS je najveca OPERACIJA POD LAZNOM ZASTAVOM !

Nararavno ne od trule radikalske im pameti vec od perfidnog im gazde Mi6-a !!!

Dakle dosli su pod laznom zastavom patriotizma i prvi u istoriji Srba izdali Kosovo !!!

E to je Mi6 false flag giga razmera !!!

Na nasu zalost i stetu...

...

SNS je najveca OPERACIJA POD LAZNOM ZASTAVOM !

Nararavno ne od trule radikalske im pameti vec od perfidnog im gazde Mi6-a !!!

Dakle dosli su pod laznom zastavom patriotizma i prvi u istoriji Srba izdali Kosovo !!!

E to je Mi6 false flag giga razmera !!!

Na nasu zalost i stetu...

...
Izlizaću belu boju na tastaturi svog računara pišući takvima kao što si ti da je Kosovo zaštićeno rezolucijom 1244 koja je još uvek na snazi.

Nisu svesni,ni jedni ni drugi.

Јесу ..Знају ..Него их баш брига ..Имају положаје..имају паре ....

Највећа је превара да их неко сматра 'заблуделима' 'заведенима' ...свето пуштено са ланца скинуто са коца и конопца

Разбојници..паликуће ....

Јесу ..Знају ..Него их баш брига ..Имају положаје..имају паре ....

Највећа је превара да их неко сматра 'заблуделима' 'заведенима' ...свето пуштено са ланца скинуто са коца и конопца

Разбојници..паликуће ....
Imaju Bugzu.Cega se plase kada imaju.

Svakog pripadnika Ćacilenda treba popisati za neka buduća vremena. Takvima i njihovim porodicama i naslednicima oduzeti drzavljanstvo ako ga uopšte imaju, opustiti iz državne službe uz obavezan pregled kod psihijatra jednom godišnje. Njihovim potomcima na 100 godina ne dozvoliti da imaju drzavljanstvo i državnu službu. Sve na tržište rada trajno da se kroz par generacija nauče sta je rad a ne botovanje.

ajd što generali neće nego nešto nema blokada po BG-u?
Nije valjda da je važnija Grčka? Može vlast da se menja i u avgustu, ono jes nije popularan termin al gde ćeš u septembru?
1b81ec8b66adb253d4ea3f3af022b705c.jpg

koji gradjani molim te?

onih 50 tak baba koji setaju pse radi velike nuzde?

pa izvinite babe Srbija je vise nego kenjara za vase sobne ljubimce
Kad pogledaš, uz uvažavanje šta misliš o tom periodu, ispade da su ljudi samo u socijalizmu SFRJ bili kulturni a Beograd čist.
U monarhiji kenjali konji, krave, koze, svinje a u demokratiji kerećine i po travnjaku i po betonu uz poštovanje običaja da odeš pred tudju zgradu pa dodje do razmene.

Back