Zasto SNS na sve moguce funkcije po Srbiji gura minorne i nebitne Hrvate?

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Nestvaran je broj hrvata na funcijama u Srbiji. Njih u Srbiji nema ni 0.5%, totalno nebitni. Razumo bih npr. Madjare koji najveca nacionlan manjina sa nekih 2.5% ucesca u populaciji ali njih nema. Pogledajmo samo ovo: Ana Brnabc, Cadez, Viskovic se gura na sve medije, Vejvoda..
Da cam zaboravimo kakav tretman imaju srbi u toj tvorevini koji su procentualno neuporedivo brojni a ne mozemo to uraditi.

O cemu se radi?

Nestvaran je broj hrvata na funcijama u Srbiji. Njih u Srbiji nema ni 0.5%, totalno nebitni. Razumo bih npr. Madjare koji najveca nacionlan manjina sa nekih 2.5% ucesca u populaciji ali njih nema. Pogledajmo samo ovo: Ana Brnabc, Cadez, Viskovic se gura na sve medije, Vejvoda..
Da cam zaboravimo kakav tretman imaju srbi u toj tvorevini koji su procentualno neuporedivo brojni a ne mozemo to uraditi.

O cemu se radi?
Da, zato sam ja tako neumjereno veličao Aleksandra Vučića s nadom da će mi dati neku funkciju. Ja sam doduše iz Hrvatske ali dosta mi je proleterskog života.

O cemu se radi?
Zasto ljudima brojis krvna zrnca?

O cemu se radi?
Pogresio si u startu! Protivnik sam brojanja krvnih zrnaca ali ovde ima mesta za pricu jer je SNS nacionalna ,citaj nacionalisticka stranka, Razlog je vrlo jednostavan ,potpuno su zavisni od AV jer nemaju glasacko telo iza sebe,slusaju bezpogovorno Greska ti je kod Vejvode on je Ceh a Brnabickina majka je iz Babusnice Nemaju nikakve veze ni ova druga dvojica sa Hrvatskom osim porekla ,ceo zivot u BGDu. Poznajem jednog Josipa koji ima istetovirano Beograd na prsima. To da ih ima samo 0,5%,Hrvata je isto netacno jer ih ima mnogo vise ali se zbog losih odnosa ne izjasnjavaju kao Hrvati.vec kao Bunjevci,Sokci ,jugosloveni ili se uopste ne izjasnjavaju sto moze po zakonu.

O cemu se radi?
Dezinformacija

Шјор Брнаба у народу позната као Чале је оно што се каже 3 у једном у српској политици...прво геј, под два жена под три Хрватица... све то а премијер...да не кажу после да нисмо Европејци...

Pogresio si u startu! Protivnik sam brojanja krvnih zrnaca ali ovde ima mesta za pricu jer je SNS nacionalna ,citaj nacionalisticka stranka, Razlog je vrlo jednostavan ,potpuno su zavisni od AV jer nemaju glasacko telo iza sebe,slusaju bezpogovorno Greska ti je kod Vejvode on je Ceh a Brnabickina majka je iz Babusnice Nemaju nikakve veze ni ova druga dvojica sa Hrvatskom osim porekla ,ceo zivot u BGDu. Poznajem jednog Josipa koji ima istetovirano Beograd na prsima. To da ih ima samo 0,5%,Hrvata je isto netacno jer ih ima mnogo vise ali se zbog losih odnosa ne izjasnjavaju kao Hrvati.vec kao Bunjevci,Sokci ,jugosloveni ili se uopste ne izjasnjavaju sto moze po zakonu.

Strucno znanje iz zemuna. Ali to nije pravi odgovor-sledeci.

Шјор Брнаба у народу позната као Чале је оно што се каже 3 у једном у српској политици...прво геј, под два жена под три Хрватица... све то а премијер...да не кажу после да нисмо Европејци...

Vuksi prvi put cujem za nju, citam da je glumica, tata Splicanin, mama Beogradjanka.
Nemam neko misljenje, dok god je bijele boje koze i heteroseksualna.
Pa Vučić je gura, sad jeli ga i gura u nju🤔
Bozemoj, pa neka je gura i ja bi da zivim u Srbiji bio clan SNS-a.
Sve sto mogu reci je da je to jedna inteligentna zena.
Немојте Иву да дирате, она је једна пристојна и добра особа.

O cemu se radi?
Pa to da nam stave do znanja da smo okipirana država ,
Obično na bitno pozicije stave krajni antipod većinskom narodu
Kod nas su to Hrvati ,
Čadeš pored hrvatskog lobija gura i gej lobi .

A što misliš o Ivi Štrljić?
Milan Strljic, otac doticne, Srbin iz HR.
Kad nije prosla u ZG, dovukla se u BG iskompleksiranom yugo-škartu. :lol:

“Srpski” jugosloveni su uvek imali kompleks od Hrvata. To se vidi i na ovom forumu, iako se danas predstavljaju kao pro-evropske snage, a potomci su crvenih boljsevickih bandita. :cool:

Milan Strljic, otac doticne, Srbin iz HR.
Kad nije prosla u ZG, dovukla se u BG iskompleksiranom yugo-škartu. :lol:

“Srpski” jugosloveni su uvek imali kompleks od Hrvata. To se vidi i na ovom forumu, iako se danas predstavljaju kao pro-evropske snage, a potomci su crvenih boljsevickih bandita. :cool:
Зар није он отишао из Србије у Хрватску?

Ива Штрљић је рођена Београђанка и читав живот живи и ради у Београду, где се и школовала и завршила глуму. Одлазила је код оца, а родитељи су јој разведени одавно.

Back