lolla
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Shta mislite, zashto ljudi imaju potrebu (po defaultu) da stavljaju u info slike osoba/bicca nezemaljske lepote? Hm hm

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je OK shto coveku prija ..jagodica:ali to je ok zamisljati sebe tako!!
lolla:Shta mislite, zashto ljudi imaju potrebu (po defaultu) da stavljaju u info slike osoba/bicca nezemaljske lepote? Hm hm![]()
Mislish u cyber drustvu?alexy:lolla:Shta mislite, zashto ljudi imaju potrebu (po defaultu) da stavljaju u info slike osoba/bicca nezemaljske lepote? Hm hm![]()
Mozda misle da ce ih bolje prihvatiti u drustvu?
lolla:Mislish u cyber drustvu?alexy:lolla:Shta mislite, zashto ljudi imaju potrebu (po defaultu) da stavljaju u info slike osoba/bicca nezemaljske lepote? Hm hm![]()
Mozda misle da ce ih bolje prihvatiti u drustvu?
Pa to je sasvim moguce, s obzirom da na vecini diskusija i dalje veci argument predstavlja (elektronsko)vizuelni efekat (koji se ostvaruje putem razmenjivanja slika, slika u info-u i sl) u odnosu na one "misaone", a shto je fino demonstrirao anonimus koji mi se obratio povodom "moje" fotke (a koja by the way nema veze niti sa temom, niti sa mojom argumentacijom)
Po![]()
alexy:Upravo! Gro ljudi ti u startu cyber kontakta trazi fotografiju. Izgled neretko stavljaju ispred psihe.
lolla:Dobro je znati da nas ipak ima raznih... da nismo svi senke koje podjednako (zmureci) tumaraju ovom sferom postojanja..
..ili samo gledajuci ono shto se uocava na prvi pogled, a ne zadiruci dublje?
Veceras sam u posebnom raspolozenju, izvinjavam se zbog ovog ispada...![]()
lolla:Dobro je znati da nas ipak ima raznih... da nismo svi senke koje podjednako (zmureci) tumaraju ovom sferom postojanja..
Upoznala sam jednu neverovatnu osobu... tacnije produbila poznanstvo s istomBad_Wolf:lolla:Dobro je znati da nas ipak ima raznih... da nismo svi senke koje podjednako (zmureci) tumaraju ovom sferom postojanja..
Ma O.K. je, ali moja radoznalost je gotovo velika k'o moja sujeta: daj detalje koji su uzrokovali to posebno raspolozenje (moze i o samom raspolozenju samo da ne cuju mangupi).