Zasto se zene zaljubljuju u sex?

Da, ali za razliku od drugih nagona (za jelom, picem, fizioloskim potrebama...), seks je interakcija. Ali kapiram da nije nista neuobicajno da neko upraznjava odnos, cisto da se "istrese". (i zene i muskarci)
Ja nigde nisam spomenula zaljubljenost, samo zelju. Sto je za mene u sustini isto. Osetis uzbudjenje, pa ga nazovi kako god.

kad os da se kreses kazes dragom.. maco aj' se malo interaktujemo :hahaha:

Da, ali za razliku od drugih nagona (za jelom, picem, fizioloskim potrebama...), seks je interakcija. Ali kapiram da nije nista neuobicajno da neko upraznjava odnos, cisto da se "istrese". (i zene i muskarci)
Ja nigde nisam spomenula zaljubljenost, samo zelju. Sto je za mene u sustini isto. Osetis uzbudjenje, pa ga nazovi kako god.

neko upraznjava neko masturbira kao sto si i sama rekla

kako nisi par puta ste zaljubljenost spomenule

ma mozes da se uzbudis da vidis nacrtan an tarabi ili rupu jel se naoalis na tarabu ili te nagon tera na to, to uzbudjenje?

kad os da se kreses kazes dragom.. maco aj' se malo interaktujemo :hahaha:
Maco, kuco, nije moj manir, kad volem, volem muski, bez masnica rozLe boje... :)
neko upraznjava neko masturbira kao sto si i sama rekla

kako nisi par puta ste zaljubljenost spomenule

ma mozes da se uzbudis da vidis nacrtan an tarabi ili rupu jel se naoalis na tarabu ili te nagon tera na to, to uzbudjenje?

Ja ti rekoh sta je za mene zaljubljenost, isto sto i (sirova) strast. Samo lepse zvuci, jao zaljubila sam se, nego-nalozila sam se.
Ali ne znaci da cu svako lozenje da sprovedem u akciju.
Iz vise razloga. Ali, to nije tema.
I tacno, covek na sve i svasta moze da se uzbudi, ali sa kim ce biti je stvar-odluke.

dobro vidim da se ne slazemo oko izraza a vidim to zaljubljenost spominjes cesto i ako je za tebe zaljubljenost naloziti se onda je ok al mislim da nije isto mogu da se lozim na nekog a da ne budem zaljubljen

kao sto cesto prodajete ljubav a nema ni lj od ljubavi vec je nagon pobedio

ma maco je samo da ublazim surovost pomenutog didaktickog poziva na taslacenje...zamisli da imas bosancerosa za partnera koji ne zna sta to znaci pa pocne da ti secka nokte na nogama :hahaha:
...onda bolje bosanceros nego lala da mi se snebiva, ili djetic, uh... :lol:
dobro vidim da se ne slazemo oko izraza a vidim to zaljubljenost spominjes cesto i ako je za tebe zaljubljenost naloziti se onda je ok al mislim da nije isto mogu da se lozim na nekog a da ne budem zaljubljen

kao sto cesto prodajete ljubav a nema ni lj od ljubavi vec je nagon pobedio

Onda se ne lozis na nekog, vec samo gledas da zadovoljis sebe. Ta zena je tu samo objekat.
Ja nisam nikad prodavala nikom mu...za bubrege, a ponajmanje ljubav.
Ali ne vredi da se ubedjujemo, ne znamo se, ti imas svoje uverenje, ja svoje, i svako je sa svojim srecan. :)

nema ubedjivanja niti je problem sto ti tako mislis
mozda ima i izuzetaka cast takvima, sto sam stariji sve vise vidim da svako svakom prodaje muuda za bubrege samo neki to pametno rade da ne primetis da bude manje zla
a sve vise to prica i moderna nauka analize i strucnjaci

nema ubedjivanja niti je problem sto ti tako mislis
mozda ima i izuzetaka cast takvima, sto sam stariji sve vise vidim da svako svakom prodaje muuda za bubrege samo neki to pametno rade da ne primetis da bude manje zla
a sve vise to prica i moderna nauka analize i strucnjaci

Nazalost, surovo, ali tacno.
Srecom, pa iskustvo izostrava procenu, skracuje fitilj, pa brze znas s kim imas posla...

da al te vec obrnuo dala si mu i onda je kasno

Najmanji problem je "dati". :lol:
Jos ako je bilo lepo, problema prakticno i nema...
Problem je ako prodje vreme, emocije uzmu pod svoje, zavuces se s losim/om, gomilas nezadovoljstvo, trudis se, razbijas glavu sta i kako, popravljas, menjas...volis, pa nije lako ni otici, i tako...
Znam slucaj gde su dvoje bili u braku, on zelio decu, ona nije, uzeli se relativno kasno. isli kod dr, bio problem do nje, ali resiv. Godinama ga lagala kako ide na injekcije, leci se...na kraju se razveli, ali proslo vreme oboma za decu. Ona ostala pri svom stavu, on "izvisio". E, to je zlo.

Najmanji problem je "dati". :lol:
Jos ako je bilo lepo, problema prakticno i nema...
Problem je ako prodje vreme, emocije uzmu pod svoje, zavuces se s losim/om, gomilas nezadovoljstvo, trudis se, razbijas glavu sta i kako, popravljas, menjas...volis, pa nije lako ni otici, i tako...
Znam slucaj gde su dvoje bili u braku, on zelio decu, ona nije, uzeli se relativno kasno. isli kod dr, bio problem do nje, ali resiv. Godinama ga lagala kako ide na injekcije, leci se...na kraju se razveli, ali proslo vreme oboma za decu. Ona ostala pri svom stavu, on "izvisio". E, to je zlo.

ili kad ti neces a ona ti izbusi kurton iglom :lol:

Back