- Poruka
- 6.984
zasto se loze..zato sto imam lepo oblikavanu i cvrstu guzu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja kad vidim dobru musku guzu, sto ce reci cvrstu, lepo oblikovano i nikako veliku, pozelim da mi ono sto ima nakaceno ispred nabija jako dok ga ja cvrsto drzim za ovo o cemu je tema![]()
Evo ga jedan dobro gradjen muskarac, koji nam to diskretno daje na znanje!
Ne hvatam nepoznate momke za dupe, ali nekada mi se javi sasava ideja, kada npr.seta ispred mene, sa isturenim dupencetom.............zamisljam kako ga hvatam za dupe, ali mi se javi nevjerovatna zelja za tim, da se jedva iskontrolisem!
cao seksimoje pedu je dlakavo i mlitavo i puno celulita....a hebem ko blesav...hehehe
Predpostavljam da se svaki drugi , ili da bas ne preterujem treci muskarac (dobro gradjen naravno), nasao u situvaciji poput mene, da ga zenska ladno uhvati za guzu, bez pardona, i blama! Zene kazu da im je to slaba tacka kod momaka..Meni izgleda po malo sasavo, ali ipak prija..Sto jes', jes'..
Predpostavljam da se svaki drugi , ili da bas ne preterujem treci muskarac (dobro gradjen naravno), nasao u situvaciji poput mene, da ga zenska ladno uhvati za guzu, bez pardona, i blama! Zene kazu da im je to slaba tacka kod momaka..Meni izgleda po malo sasavo, ali ipak prija..Sto jes', jes'..
moje pedu je dlakavo i mlitavo i puno celulita....a hebem ko blesav...hehehe
pa jeste... : )
a ne svidja mi se onaj mali brkati bolje budi broditi budi ona slatka cica iz voza...a ja cu da te iskoristim...za...pice....![]()