Zašto se Vučić pravio da je bolestan na Floridi?

Black Hand

Aktivan član
Poruka
1.556
Da lepo odmori pred turbulentni put u Moskvu i da ne mora nikoga da dočeka iz EU pred put.. ?

Screenshot-20250507-182257-2.png

bye-teletubbies.gif

:)

...

Da lepo odmori pred turbulentni put u Moskvu i da ne mora nikoga da dočeka iz EU pred put.. ?

Screenshot-20250507-182257-2.png

bye-teletubbies.gif

:)

...

Ipak je pred sami let primio...(kakogod to zvucalo...:guza:) gazdu mu = Ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva...

Koji ga je podsetio da je on pre svega nizi agent Mi6-a i da sa tom mislju i zadatkom ide u Moskvu!

Ako moze da zarazi Putina dok ga grli i balavi oko njega...

Zna to i @Jugoslav Čvarak za taj plan...

...

Ipak je pred sami let primio...(kakogod to zvucalo...:guza:) gazdu mu = Ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva...

Koji ga je podsetio da je on pre svega nizi agent Mi6-a i da sa tom mislju i zadatkom ide u Moskvu!

...

Zajedno i istovremeno sa ruskim ambasadorom.
Međutim, ni jedan ni drugi nemaju veze sa EU.
Pogledati dobro uvodnu rečenicu.

Ne pricaj bajke...sigurno on nije gazda njima vec oni njemu !!!

Mozes misliti da je on gazda Mi6-u...☺️☺️☺️
A ukenjao se nekidan pred sobaricom Trampovog hotela... :cepanje:

...

Урадио их као бабуне. Испрскао масажерку, фингирао пролив и одвезао авион у Москву. :mrgreen:

...
Znači našpricali ga otrovima.

:mrgreen:

Ili mu Trump dao neku kemijsku koja radi po principu bugarskog kišobrana, pa da Putina ubode u guzicu.

Back