Zašto se uopće osvrtati na homose?

Urvan Hroboatos

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.833
Te njihove parade su odbojne (ako se napadno pokazuju). No, zar nije kontraproduktivno na to nešto ozbiljno reagirati? A kamoli nasilno?

Nek' idu, hodaju, zvižde....'ko ih šljivi.

To je očevidno političko pitanje, jer većina homosa nema veze s tim egzibicionistima. Isto, očito je politika u pitanju, budući da ni da beknu protiv nasilja prema njima u islamskim-zapravo, skriveno šupakmeraklijskim-zemljama.

To je kao feminizam, iako ne isto. Nesretni ljudi koji mašu rukama da skrenu pozornost na sebe.

Te njihove parade su odbojne (ako se napadno pokazuju). No, zar nije kontraproduktivno na to nešto ozbiljno reagirati? A kamoli nasilno?

Nek' idu, hodaju, zvižde....'ko ih šljivi.

To je očevidno političko pitanje, jer većina homosa nema veze s tim egzibicionistima. Isto, očito je politika u pitanju, budući da ni da beknu protiv nasilja prema njima u islamskim-zapravo, skriveno šupakmeraklijskim-zemljama.

To je kao feminizam, iako ne isto. Nesretni ljudi koji mašu rukama da skrenu pozornost na sebe.

Na zapadu vecina ljudi na tim paradam nisu homosi. Vode decu da to gledaju. Vidi na 40sek

Vidi kako je to u Luksemburgu

http://www.lessentiel.lu/fr/luxembourg/story/esch-plonge-dans-les-couleurs-de-l-arc-en-ciel-28095173

D_YKtkSXYAAQfjs.jpg

Zašto se uopšte osvrtati sem ako te ne jure?

Nešto sam čitao izraelske novine, pa je tamo neki jadnik došao na tapetu. Tip je vjerski klasični lik, a Netanyahu ga uzeo za ministra zbog kolacija s vjerskim likovima.
Onda se nešto ispričavao, no sve je ispalo blesavo.

Mislim da ne bi bilo toliko loše volje prema njima da se ne krevelje kao idioti na tim paradama.

Da, to je neki Peretz:
https://www.timesofisrael.com/topic/gay-conversion-therapy/

Postoji neko uvrnuto uverenje da homosi hoće da konvertuju nejač u njihovu vrstu jer đeca će ih videti na ulici. Po toj logici ako djeca mala vide pljačku banke ili šamaranje žene na ulici, ili vide lopova kako krade konvertovaće se u sve to. Znam,zvuči besmisleno.
U Briselu ima ovako Mural sa nacrtanim gej parom. Ja razmišljam, to bi kod nas vandalizovali u roku od juče.

Što se tiče konverzije, meni pojedini žanrovi polnih odnosa već Decenijama izgledaju skroz odbojno, i ne utiče na mene koliko to često vidim.
To bi išlo u prilog "born this way" teoremi.

Postoji neko uvrnuto uverenje da homosi hoće da konvertuju nejač u njihovu vrstu jer đeca će ih videti na ulici. Po toj logici ako djeca mala vide pljačku banke ili šamaranje žene na ulici, ili vide lopova kako krade konvertovaće se u sve to. Znam,zvuči besmisleno.
Mislim da je bitnije da dijete ne vidi nekog gejka kako maše kurcem po ulici.
A normalno obučen gej je i potpuno normalan prizor.

Pa ispiru mozak

Vidi. Skolovao sam se na francuskom i u srednjoj smo mogli da biramo ili casove religije ili casove morala (to je nesto kao filosofija). Ja sam izbrao ovo drugo. I jedne godine je bio profa homo. Celu jebenu godinu je provlacio tu temu. A mi deca od 14-15 godina. I jednom na casu direktno pita decu o tome. Francuzi sve utuceni samo obaraju glavu i kazu da je to gay is ok. Jedini ja kazem da nije normalno sto se trpaju u dupe. Ovaj poludeo, zapenio cak je to izneo na savetu profesora. Skandal. Ma mrs u 3pm

Nisi svestan kakav se pritisak vrsi. Antisemit ili homofob. Samo ako ti okace tu etiketu....gotovo je za tebe

Nešto sam čitao izraelske novine, pa je tamo neki jadnik došao na tapetu. Tip je vjerski klasični lik, a Netanyahu ga uzeo za ministra zbog kolacija s vjerskim likovima.
Onda se nešto ispričavao, no sve je ispalo blesavo.

Mislim da ne bi bilo toliko loše volje prema njima da se ne krevelje kao idioti na tim paradama.

Da, to je neki Peretz:
https://www.timesofisrael.com/topic/gay-conversion-therapy/

Nisu parade u pitanju već društveno kodiranje koje na svim nivoima a naročito na porodičnom anatemiše homoseksualnost.

To se ovde i dalje smatra socijalnim belegom neprihvatljivosti koji vodi u neku vrstu društvene izolacije.

Generalno su svi ljudi koji su drugačiji na Balkanu na ovaj ili onaj način marginalizovani i prilično usamljeni.

Ali to je glupiranje. Bio je do nedavno jedan dobar grafit na Bulevaru koji je glasio - Ne hebu vas derperi već praziluk kapitalizam.

Nisu parade u pitanju već društveno kodiranje koje na svim nivoima a naročito na porodičnom anatemiše homoseksualnost.

To se ovde i dalje smatra socijalnim belegom neprihvatljivosti koji vodi u neku vrstu društvene izolacije.

Generalno su svi ljudi koji su drugačiji na Balkanu na ovaj ili onaj način marginalizovani i prilično usamljeni.

Ali to je glupiranje. Bio je do nedavno jedan dobar grafit na Bulevaru koji je glasio - Ne hebu vas derperi već praziluk kapitalizam.
Zasto se osvrnete ako covek sere na glanvom bulevaru u gradu?
Pa zato sto nije normalan...

Blajbi je u pravu.

To je kao javno ye***** u parku, na ulici, javno kenjanje, pišanje,....

Педери и лезбоси нажалост живе у уверењу да ће сталним кревељењем и бекељењем јавно по улицама доживети општу прихваћеност осталих нормалних грађана - што је тотални промашај бар када је ова средина у питању. Мене лично не занима било чији сексуални тј.приватни живот, нека раде шта им је воља - али имам веома против ако неко почне да ме масира и узнемирава својом болештином а поготово да убеђују нашу децу да је све то сасвим нормално...........

Неки људи имају привлачност искључиво ка истом полу, неки ка супротном, неки ка оба.

Они који осећају неку врсту привлачности ка истом полу су веома велики проценат становништва- спори се тачно који, али мањи од 10 сигурно није.

Некада давно су сви били приморани да ожене супротни пол па се стварала илузија да такви људи не постоје. Наравно, они су таквом живту били мизерни, пили су алкохол и добијали психичке болести као што су депресија или параноја да ће неко да открије њихову страшну тајну.

Данас кажу "Заболе нас дупе (pun intended), нећемо више да плачемо у плакару, ми смо јаки".

То је скроз А ОК.

Чини се, али, да данас није дошло само до веће отворености хомосексуалаца, него и до њиховог много масивнијег броја. Кад се погледа на улици стиче се утисак да је сваки четврти испод 30 хомо. То је веома могуће, јер су данас људи биохемијски и епигенетски скроз другачији него било кад у историји- сваких пар генерација долази до значајних епигенетских, ако не и генетских промена међу људима. Дакле ако их има више то није зато што су малолетници гледали Вил и Грејс па рекли "И ја ћу овако", него зато што је људска генетика данас другачија него у време Черчила, а тад је била другачија него у време Џејмса Петог, а тад другачија него у време Боудише.

Проблем хомомржње је следећи:

1) Религијски (неко стварно верује да ће га погодити поплава јер је сваки осми Београђанин Буљни Пират).

2) Проблем личног неуспеха (Јесте да сам лузер али сам макар нормалан, ако друге ствари постану нормалне нећу имати БАШ НИШТА).

3) Интернализована хомофобија (Ако се правим да мрзим педере нико неће посмуњати да ми се дигао оно једном кад сам био са Адемом на стражи у ЈНА 1983. а била зима па смо се загрлили да се згрејемо).

У Западној Европи параде имају забавни карактер.

У Источној политички, али по мени позитиван, јер је идеја информисати становништво да постоје педери, и да то нису неки болесници који чуче у мемљивом подруму.

Ето то је буквално СВЕ на ту тему што бисте икад требали да знате.

Педери и лезбоси нажалост живе у уверењу да ће сталним кревељењем и бекељењем јавно по улицама доживети општу прихваћеност осталих нормалних грађана - што је тотални промашај бар када је ова средина у питању. Мене лично не занима било чији сексуални тј.приватни живот, нека раде шта им је воља - али имам веома против ако неко почне да ме масира и узнемирава својом болештином а поготово да убеђују нашу децу да је све то сасвим нормално...........
Da ali tom logikom i ja mogu da zabranjujem skupove koje smatram bolesnim.

Na primer vaš marš sendvičmara za putlera 2019

Неки људи имају привлачност искључиво ка истом полу, неки ка супротном, неки ка оба.

Они који осећају неку врсту привлачности ка истом полу су веома велики проценат становништва- спори се тачно који, али мањи од 10 сигурно није.

Некада давно су сви били приморани да ожене супротни пол па се стварала илузија да такви људи не постоје. Наравно, они су таквом живту били мизерни, пили су алкохол и добијали психичке болести као што су депресија или параноја да ће неко да открије њихову страшну тајну.

Данас кажу "Заболе нас дупе (pun intended), нећемо више да плачемо у плакару, ми смо јаки".

То је скроз А ОК.

Чини се, али, да данас није дошло само до веће отворености хомосексуалаца, него и до њиховог много масивнијег броја. Кад се погледа на улици стиче се утисак да је сваки четврти испод 30 хомо. То је веома могуће, јер су данас људи биохемијски и епигенетски скроз другачији него било кад у историји- сваких пар генерација долази до значајних епигенетских, ако не и генетских промена међу људима. Дакле ако их има више то није зато што су малолетници гледали Вил и Грејс па рекли "И ја ћу овако", него зато што је људска генетика данас другачија него у време Черчила, а тад је била другачија него у време Џејмса Петог, а тад другачија него у време Боудише.

Проблем хомомржње је следећи:

1) Религијски (неко стварно верује да ће га погодити поплава јер је сваки осми Београђанин Буљни Пират).

2) Проблем личног неуспеха (Јесте да сам лузер али сам макар нормалан, ако друге ствари постану нормалне нећу имати БАШ НИШТА).

3) Интернализована хомофобија (Ако се правим да мрзим педере нико неће посмуњати да ми се дигао оно једном кад сам био са Адемом на стражи у ЈНА 1983. а била зима па смо се загрлили да се згрејемо).

У Западној Европи параде имају забавни карактер.

У Источној политички, али по мени позитиван, јер је идеја подстаћи становништво да постоје педери, и да то нису неки болесници који чуче у мемљивом подруму.

Ето то је буквално СВЕ на ту тему што бисте икад требали да знате.

Promašaj. Donekle.

Ne zna se povijesno koliko ih je bilo jer su se u staro doba ye*** ko štuke, pa nisu imali ni posebne termine za to (Sumer, Indija, Kina, Babilon, Grčka, Amerike..).

Tek od kršćanstva ih nekako razlikujemo, ali teško da ih je bilo više od 1-2%. Dvocijevke ne brojim, a ženske ionako nitko ne uzima ozbiljno.

Oko njih ima dosta pitanja koja se ni ne postavljaju, a važnija su od običnih postotaka. No bilo kako bilo- ni jedna civilizacija nije ima homo brakove.

Niti su se oni nešto silno drčili

Niti su, realno- to sretni ljudi...

Osim tog- zašto parade?

Zašto recimo- ćelavi ljudi ne organiziraju parade?

Debeli?

Fetišisti koji padaju na ženske podpetice?

Inženjeri aeronautike?
....
Osim debelih ovi ostali se ne osećaju diskriminisano a konkretno debeli uvek mogu pokušati da smršaju ako ih neko vredja i maltretira zbog izgleda na primer u školi ili na poslu.

Promašaj. Donekle.

Ne zna se povijesno koliko ih je bilo jer su se u staro doba ye*** ko štuke, pa nisu imali ni posebne termine za to (Sumer, Indija, Kina, Babilon, Grčka, Amerike..).

Tek od kršćanstva ih nekako razlikujemo, ali teško da ih je bilo više od 1-2%. Dvocijevke ne brojim, a ženske ionako nitko ne uzima ozbiljno.

Oko njih ima dosta pitanja koja se ni ne postavljaju, a važnija su od običnih postotaka. No bilo kako bilo- ni jedna civilizacija nije ima homo brakove.

Niti su se oni nešto silno drčili

Niti su, realno- to sretni ljudi...
Lepo ti je rečeno da se u stara vremena nije moglo pričati o seksu, jer je Sabljozubi Tigar bio blizu.

Najvažnije je bilo da se selo reprodukuje jer su svi umirali od starosti sa 18 godina.

U takvom setingu samo 1 od 100 kuća je bio neki čudak koji se nije ženio.

A danas je skoro 100% homoseksualaca

Da ali tom logikom i ja mogu da zabranjujem skupove koje smatram bolesnim.

Na primer vaš marš sendvičmara za putlera 2019
Фато, опет те 'оџа није добро натегао па лупеташ......... ја нигде нисам поменуо да ТРЕБА ЗАБРАЊИВАТИ њихове скупове - моја порука је мој закључак, тј.моје мишљење да на тај начин неће добити више присталица већ напротив...........
п.с.
ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ЈЕ НАЈВЕЋИ ДРЖАВНИК НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ... жао ми је што ти то смета - али тако је.......

Back