V vianrt Gost 05.12.2004. u 03:13 - Zasto se smatra da cure nisu za borilacke vestine #26 POSETITE www.kickboxingnet.tk Vezbajte sa sampionima Za devojke i muskarce TAE BO - kickbox aerobik Za borce - low kick i full contact
POSETITE www.kickboxingnet.tk Vezbajte sa sampionima Za devojke i muskarce TAE BO - kickbox aerobik Za borce - low kick i full contact
M milancebgd Zainteresovan član Poruka 234 12.12.2004. u 00:11 - Zasto se smatra da cure nisu za borilacke vestine #27 Aikido je vestina koju ravnopravno vezbaju i zene i muskarci. Zainteresovani mogu doci da pogledaju i da pocnu da vezbaju sa nama. www.istoksistem.org
Aikido je vestina koju ravnopravno vezbaju i zene i muskarci. Zainteresovani mogu doci da pogledaju i da pocnu da vezbaju sa nama. www.istoksistem.org
gnjec Aktivan član Poruka 1.817 02.01.2005. u 11:16 - Zasto se smatra da cure nisu za borilacke vestine #28 debilno..ja nisam za to da devojke treniraju box..i da se bore..jer se unakaze..ali ok...mislim moze ...mada eto sto se mene tice za devojke je najbolja stvar savate..moje neko misljenje
debilno..ja nisam za to da devojke treniraju box..i da se bore..jer se unakaze..ali ok...mislim moze ...mada eto sto se mene tice za devojke je najbolja stvar savate..moje neko misljenje