Zasto se poneki muskarci ponasaju agresivno prema devojkama do kojih im je stalo

HeBePoBaTaH_:
A žene koje stalno primedbuju? Muškarci se uvek ophode prema ženama onako kakav stav one same zauzmu. Hoćeš da budeš ćurka - ponašaću se onda prema tako.
Pazi, koliko god u ovome bilo istine, situacija je obostrana i, opet, polno neorijentisana.
Dakle, kako se čovek postavi prema drugome, takav će i odgovor dobiti, naravno, ne sme se zanemariti ličnost te druge osobe...
Ali ovo nema nikakve veze sa temom.
I ja mislim da je do neispoljenosti osećanja.

i ja se tako jednom pitala pa na kraju shvatim da mu NIJE stalo i da je to taj 'misteriozni' odgovor!
U realnosti je sve jednostavno a zenskoj strani je uvek potrebno da izmislja neke druge razloge i da po svaku cenu pokusa da ih otkrije,dok ne shvati da je ona ustvari izmislila neki dublji razlog za njegovu bezobzirnost, dok je pravi razlog vrlo jednostavan! Treba samo otvoriti okice i prihvatiti, bez obzira na sve.
Eto,u NEKIM slucajevima je i ovako!

Zene obozavaju da ih mlati super frajer. Jedino su tada bezbrizne i nemaju vremena
da misle na gluposti .To je najbolja preventiva svih nezadovoljstava koja obavezno
opsedaju misli zena koje nemaju redovnu porciju batina.
Zato ako zelite srecu u vezi braku upotrebite provereni prirodni recept predaka
raspali svom snagom redovno i temeljno i bices srecan i ti i ona.:):):):):)

nina_75:
poneki muskarci ponasaju kao agresivne zivotinje prema devojkama do kojih im je stalo?

Interesuje me vase misljenje

Slatka moja samo oklagija tu pomaze ... kad te napadne tako bez povoda , a i uopste ako te napadne ... sacekaj ga uvece kad se vraca pijan pa udri oklagijom udri i onda ga gurni niz stepenice , a ujutru se cudis ju ju pa sto si se toliko nacvco da si pao niz stepenice i da vidis kako ce da bude ko pamuk :lol: :lol:

Back