Zašto se patrijahalke oblače seksi?

Nisam devojka iz unutrasnjosti, ali za to "patrijarhalne' se osecam prozvanom, jer sam ja patrijarhalna i tradicionalna, ali istovremeno sexy, Moderna i konzervativna. KAda je neko sexy, kao sto sam JA, sta god da obuce bice sexy. Kada se oblacim za izlaske ili u crkvu. U mom autfitu gledam da dominira neka od mojih omiljenih boja, roza, beb plava, ciklama, narandzast i tirkiz. Necu valjda da se zacrnim kao neka svraka, mada nosim i crno, jer mi bas stoji sexy, posebno u mojim haljinama uz telo. To je pokvareno, jer ocekuje da se lepa zena oblaci kao strasilo da bi iskompleksirane zene i muskarci mogli da se pomire sa sudbinom.

Ovo je tipična izjava prosečne srpkinje. Barem je iskrena.

Prvo, odelo čini čoveka. Na žalost, draga moja, da ne čini ne bismo stajali pred ogledalom. Drugo, mora se znati ko kom sloju pripada i gde ide. I ne može neko javno da se oblači kao raspuštenica, a da to nije.:rtfm::nono3:

Sam primetio da se studentice iz unutrapnost oblače na kalup
Ono što su videle na američke serije zapravo nose radodajke kod američkih mostova
Ali kad treba se predje na konkreto nešto bulazne o poštenju?

Ja bi više voleo da se oblače patrijahalno a da su ispod slobodne.

Nisam sreo takvu vec 30 godina :mrgreen:

Moral im sluzi kao maska da se kao bolje udaju :aha:

Sam primetio da se studentice iz unutrapnost oblače na kalup
Ono što su videle na američke serije zapravo nose radodajke kod američkih mostova
Ali kad treba se predje na konkreto nešto bulazne o poštenju?

Ja bi više voleo da se oblače patrijahalno a da su ispod slobodne.
Pa ne može.'ajde vrati onu temu o trgovini za 20 evra od pre nekoliko godina.

Back