Akhilleus
Ističe se
- Poruka
- 2.569
Ako šeta patrijarhalno gola to je u redu...
znači eventualno listić ..kao onomad u raju što bejaše...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas...![]()
Vazda sam bila za podrsku nudistima, covek se i radja go. Evo, ja sam skoro posle duzeg vremena prvi put obukla gace. Hladno vreme pocelo, majq mu.
Ima izreka "Iza mire sto đavola vire".A i meni su ti fini uvijek sumnjivi.Uvjerila sam se vise puta.......A kad ih covjek vidi,cini mu se ni mrava ne bi zgazili a iza vrata........
Seksipil nema veze sa odecom. Neko prosto to ima u sebi, u pogledu, u nacinu kako hoda, kako prica...
Nisam devojka iz unutrasnjosti, ali za to "patrijarhalne' se osecam prozvanom, jer sam ja patrijarhalna i tradicionalna, ali istovremeno sexy, Moderna i konzervativna. KAda je neko sexy, kao sto sam JA, sta god da obuce bice sexy. Kada se oblacim za izlaske ili u crkvu. U mom autfitu gledam da dominira neka od mojih omiljenih boja, roza, beb plava, ciklama, narandzast i tirkiz. Necu valjda da se zacrnim kao neka svraka, mada nosim i crno, jer mi bas stoji sexy, posebno u mojim haljinama uz telo. To je pokvareno, jer ocekuje da se lepa zena oblaci kao strasilo da bi iskompleksirane zene i muskarci mogli da se pomire sa sudbinom.
Sam primetio da se studentice iz unutrapnost oblače na kalup
Ono što su videle na američke serije zapravo nose radodajke kod američkih mostova
Ali kad treba se predje na konkreto nešto bulazne o poštenju?
Ja bi više voleo da se oblače patrijahalno a da su ispod slobodne.
..tačno tako..ja bih najvolijo da su slobodne ispod i oblače se u školske uniforme
- - - - - - - - - -
a kući nek budu pat. niko im ne brani
Pa ne može.'ajde vrati onu temu o trgovini za 20 evra od pre nekoliko godina.Sam primetio da se studentice iz unutrapnost oblače na kalup
Ono što su videle na američke serije zapravo nose radodajke kod američkih mostova
Ali kad treba se predje na konkreto nešto bulazne o poštenju?
Ja bi više voleo da se oblače patrijahalno a da su ispod slobodne.
A studentkinjama iz provincije je jako bitno šta ti misliš, dok ih od kuvca odvaljuje neki zubarov sin koji nije iz unutrašnjosti...![]()