Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 31.746 29.05.2024. u 11:18 - Zašto se o ovom ćuti #26 LedeniBGD: Одакле ти толика инспирација? Kliknite za proširenje... Pa kad je istina, samo zapažam očito.
LedeniBGD: Одакле ти толика инспирација? Kliknite za proširenje... Pa kad je istina, samo zapažam očito.
Casual Observer Stara legenda Poruka 83.725 29.05.2024. u 23:25 - Zašto se o ovom ćuti #27 Frederick_: Pogledajte prilog 1555225 Kliknite za proširenje...
Blues Brothers Elita Poruka 19.867 30.05.2024. u 01:45 - Zašto se o ovom ćuti #28 Koliko je Vucic opsednut vlastitom licnoscu/narcizmom on ne bira nacine da to pokaze niti moze da kontrolise.
Koliko je Vucic opsednut vlastitom licnoscu/narcizmom on ne bira nacine da to pokaze niti moze da kontrolise.
Leptir_NL Aktivan član Poruka 1.205 30.05.2024. u 01:48 - Zašto se o ovom ćuti #29 tab503: zar ovo vec nije bilo ranije? ljudima se i fizicki slosi od njegove price Kliknite za proširenje... Taj je plaćeni statista iz Priboja..glumatao Ceo grad to zna i sprda se sa njim kada dođe u zavičaj.
tab503: zar ovo vec nije bilo ranije? ljudima se i fizicki slosi od njegove price Kliknite za proširenje... Taj je plaćeni statista iz Priboja..glumatao Ceo grad to zna i sprda se sa njim kada dođe u zavičaj.
Casual Observer Stara legenda Poruka 83.725 30.05.2024. u 04:11 - Zašto se o ovom ćuti #30 Blues Brothers: Koliko je Vucic opsednut vlastitom licnoscu/narcizmom on ne bira nacine da to pokaze niti moze da kontrolise. Kliknite za proširenje... A odakle vaša kosovarska opsednutost dotičnim?
Blues Brothers: Koliko je Vucic opsednut vlastitom licnoscu/narcizmom on ne bira nacine da to pokaze niti moze da kontrolise. Kliknite za proširenje... A odakle vaša kosovarska opsednutost dotičnim?
Psihologue Buduća legenda Poruka 37.381 30.05.2024. u 04:36 - Zašto se o ovom ćuti #31 Poli46: Slošilo joj se kao i meni..samo sam ja otišla na spavanje. A ona je plaćena da sluša,pa nije mogla da ode samo tako. Kliknite za proširenje... Опо јој цукер, јер јој је речено да плаћање за тапшање касни 6 месеци.
Poli46: Slošilo joj se kao i meni..samo sam ja otišla na spavanje. A ona je plaćena da sluša,pa nije mogla da ode samo tako. Kliknite za proširenje... Опо јој цукер, јер јој је речено да плаћање за тапшање касни 6 месеци.
wsox Iskusan Poruka 5.587 30.05.2024. u 07:09 - Zašto se o ovom ćuti #32 tab503: zar ovo vec nije bilo ranije? ljudima se i fizicki slosi od njegove price Kliknite za proširenje... Ma šta im radi i kako to radi treba istražit
tab503: zar ovo vec nije bilo ranije? ljudima se i fizicki slosi od njegove price Kliknite za proširenje... Ma šta im radi i kako to radi treba istražit
X XXXyyyXXX Poznat Poruka 7.867 30.05.2024. u 09:49 - Zašto se o ovom ćuti #33 Bože sačuvaj. Ima li kraja tom cirkusu. Pa ona debela svinja iz Sjeverne Koreje je nula naspram ovog šizofreničara
Bože sačuvaj. Ima li kraja tom cirkusu. Pa ona debela svinja iz Sjeverne Koreje je nula naspram ovog šizofreničara