Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Naime u sinoćnoj istorijskoj emisiji kod Marića,Precednik je spasao život gospodzi kojoj je opao šečer,a dok se ona oporavljala na njeno mjesto je dovedena mlada dama jer Precednik vodi računa o mladima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema snega, a ove godine ni poplava, iako je hmz najavljivao kataklizme nije se otvorio nijedan krater na bg ulicama...opet je nekog spasao uživo u prenosu kao ono dete u snegu kad je nosio
zar ovo vec nije bilo ranije?opet je nekog spasao uživo u prenosu kao ono dete u snegu kad je nosio
opet je nekog spasao uživo u prenosu kao ono dete u snegu kad je nosio
Vatafak ?Naime u sinoćnoj istorijskoj emisiji kod Marića,Precednik je spasao život gospodzi kojoj je opao šečer,a dok se ona oporavljala na njeno mjesto je dovedena mlada dama jer Precednik vodi računa o mladima.
Pogledajte prilog 1555219Pogledajte prilog 1555220
Hoćeš reći da ona gore nije mlada? E moj Iskapa, ništa ne znaš o ženama.Naime u sinoćnoj istorijskoj emisiji kod Marića,Precednik je spasao život gospodzi kojoj je opao šečer,a dok se ona oporavljala na njeno mjesto je dovedena mlada dama jer Precednik vodi računa o mladima.
Možda je mlada za tebe Metuzaleme.Hoćeš reći da ona gore nije mlada? E moj Iskapa, ništa ne znaš o ženama.![]()
Sve što ja vidim je da se gospođa iz publike slušajući Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, proljepšala i podmladila za barem deset godina.
И у Фекетићу спасао живот.Naime u sinoćnoj istorijskoj emisiji kod Marića,Precednik je spasao život gospodzi kojoj je opao šečer,a dok se ona oporavljala na njeno mjesto je dovedena mlada dama jer Precednik vodi računa o mladima.
Mene protera.zar ovo vec nije bilo ranije?
ljudima se i fizicki slosi od njegove price![]()
Faketiću se kaže.И у Фекетићу спасао живот.
Faleticu i Falesicu se kazeFaketiću se kaže.
Naime u sinoćnoj istorijskoj emisiji kod Marića,Precednik je spasao život gospodzi kojoj je opao šečer,a dok se ona oporavljala na njeno mjesto je dovedena mlada dama jer Precednik vodi računa o mladima.
Nesumljivo zahvaljujući Precedniku!Ne kontaš.
To je ista žena, samo se podmladila.
Одакле ти толика инспирација?Sve što ja vidim je da se gospođa iz publike slušajući Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, proljepšala i podmladila za barem deset godina.
Na gornjoj slici ima pogled kao Barney Gumble, da bi do kraja emisije zablistala do neprepoznatljivosti.