gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
tačno je da je akcija za mleko![]()
jel tačno da je 79
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tačno je da je akcija za mleko![]()
1. nisu makli akcijsku cenu (bilo opravdano bilo neopravdano)sad bio zaebali me za nivea bw deo pise na akciji 399 a na kasi kuca 560... mamicu im lopovsku
bate pazario za 10 soma, tek vido kad sam dotero kuci...mislis da odem sa racunom u rikverc da trazim 160 kinti i da se drqam sa njima?1. nisu makli akcijsku cenu
2. pozoveš šefa da proknjiži tvoju kupovinu jer si obmanuta
3. uvek pristanu kad pomeneš tržišnu
kupila sam 2 jučejel tačno da je 79
kupila sam 2 juče
ambalaža je blago naduvana al ne fali mu baš ništa
nemoj da te buni višak vazduha
1. žuta. akcijska, cena - gledaj datum OD DO, ako piše DO 03.08. važi do kraja danabate pazario za 10 soma, tek vido kad sam dotero kuci...mislis da odem sa racunom u rikverc da trazim 160 kinti i da se drqam sa njima?
nije ovo prvi put, jedno pise na polici a kasa kuca drugo. i zamisli, uvek kuca vise....
e jbg...Idem na komisiju za invalidsku, lekarka me predlozila za invalida 1. kategorije.
od nas dvoje samo je jedan lupo u serpe ko iron lord1. žuta. akcijska, cena - gledaj datum OD DO, ako piše DO 03.08. važi do kraja dana
2. bela, podeljena, cena - niža navedena cena važi ako si čekirala aplikaciju bilo kod kasirke bilo na self kasi
3. lupala si u šerpe 05.10.2000. sad ćuti i plaćaj
pa znaš zašto dolazim ovde dve decenije...od nas dvoje samo je jedan lupo u serpe ko iron lord
aj ne budali se vise...
pa znaš zašto dolazim ovde dve decenije...
da pomognem napaćenom narodu...
idem sutra u Nemanjinu da vidim kolko su mi staža upisali od 25.05.2004-tejesi li konkurisao za nacionalnu penziju![]()
Maćka se distancirala neće ni da razgovara sa mnom
Maćka se distancirala neće ni da razgovara sa mnom
Isto to vredi i za niske zene.A većina je tih skraćenih.factsss
bežite od niskih muškaraca koliko vas noge nose, godine i decenije kompleksa su ih učinile opasnim za okolinu
Isto to vredi i za niske zene.A većina je tih skraćenih.
Ujedaju ko zmije.Retko sresti "nenadrkanu" zenu.