Zašto se ne treba uzdržavati od sex-a?

a neko ko ima seks i ne postane zavistan ili neveran nece sigurno ici kod psihijatra? otkud ti to?

Fokusirao sam se na problem seksualne zavisnosti i nevernosti, promiskuiteta, sta vec.
Ako neko ima seksualne odnose i ne razvije neku vrstu "zavisnosti" ne menja parntere i sl. nista ne garantuje da nece sutradan otici kod psihijatra zbog depresije, niskog samopouzdanja ili neceg drugog, ali verovatno nece biti sekualno isfrustrirana osoba.

A sta je sa masturbacijom, utice li manjak "oslobadjanja frustracije" na pojedinca?

Mislim da niko ne bi poludeo da nema seks nekih godinu, dve, ili vise sa drugom osobom, ali da ne masturbira, pa ne znam vec. Ima i oni koji mogu, mada za vecinu ljudi ne znam kako bi im palo.
Kad su mentalno slabi. Ali i to se vezba. Ja ne masturbiram vise od 4 godine.

Ko uspe da nadvlada taj nagon i da ga potpuno potisne, svaka cast, mada ja sam ipak za neku umerenost
To kao da se neko "umereno" drogira, glupost.

Fokusirao sam se na problem seksualne zavisnosti i nevernosti, promiskuiteta, sta vec.
Ako neko ima seksualne odnose i ne razvije neku vrstu "zavisnosti" ne menja parntere i sl. nista ne garantuje da nece sutradan otici kod psihijatra zbog depresije, niskog samopouzdanja ili neceg drugog, ali verovatno nece biti sekualno isfrustrirana osoba.

ima F za seks frustracije?

- - - - - - - - - -

pa moze i da se pukne kad se previse zategne, monasi su u manastirima na manastirskom rezimu
ali dobro pokrpicemo se svi nekako valjda
tako je tako je
moze se bez toga

- - - - - - - - - -

Kad su mentalno slabi. Ali i to se vezba. Ja ne masturbiram vise od 4 godine.

To kao da se neko "umereno" drogira, glupost.
немојте тако:lol:,"љубав"(размена телесних течности)у њима побуђује"срећу":rotf::hahaha:
:hahaha1:сви заслужују"срећу",па чак и пи.копаћеници,бодежи у вену,шмркачи,пијанци,
ждерачи,коцкари,телевизионери,:bljak:

Back