Zasto se ne objavljuju svi podaci o preminulim Korona-zrtvama ?

Brani mi MUP.

Ja tražio kad sam vadio novu ličnu kartu, da ne dolazim više, oni kažu ne može, nije po zakonu.

Verovatno nemaju tehnicke mogucnosti da te skeniraju jos uvek.
Cim se to ispuni, nece moci da ti zabrane.
Verovatno vec ima cipova da se kupi na Amazonu, sam sebe da cipujes, otkljucavas vrata i tako te fore.
Kinezi to rade sa integracijom WeChat-om (bankovnog racuna) i face recognition software.
Nema potrebe za cipovanjem, ali mogu da razumem da je nekom cool da zvoni (beep-beep) k'o Data iz Startreka. :)

Verovatno nemaju tehnicke mogucnosti da te skeniraju jos uvek.
Cim se to ispuni, nece moci da ti zabrane.
Verovatno vec ima cipova da se kupi na Amazonu, sam sebe da cipujes, otkljucavas vrata i tako te fore.
Kinezi to rade sa integracijom WeChat-om (bankovnog racuna) i face recognition software.
Nema potrebe za cipovanjem, ali mogu da razumem da je nekom cool da zvoni (beep-beep) k'o Data iz Startreka. :)

Ma ne treba meni čip da otključavam vrata, nego da Milun zna gde sam se kretao ako dobijem koronu.

Pa dobro, nije bitno ni gde si se kretao, vec da cip ustanovi i obavesti kad dobijes koronu sve oko tebe.
Onda sistem moze odma da te ugasi na cip i spasi Miluna i ceo svet. :lol:

Eto dobrog predloga!

To je daleko bolje i humanije nego da mi ime i generalije objavljuju na drugom Dnevniku, pa da me Milun i ekipa posete sa vilama i kantama benzina.

Back