Zasto se ne gradi Vojvodina?

Vojvodina radi, Srbija se gradi.

Vreme je da mi Vojvođani uradimo isto što i svi ostali - što dalje od Srbije.
Nije problem u Srbiji vec u Beogradu.
Samo glup covek to ne vidi posle 30 godina desavanja na tom prostoru.
Nije se Slovenija ili Hrvatska odcepila od Arilja vec od Beograda.
Da ironija bude veca, upravo ti isti “beogradjani” idu tamo da im lizu bulju po Bledu i Istri.
Zao mi ljudi, ne mogu nikako da pobegnu od tih ljudskih ljigavaca koji bi tudje dete prodali za 7 dana u Poreču.

Nije problem u Srbiji vec u Beogradu.
Samo glup covek to ne vidi posle 30 godina desavanja na tom prostoru.
Nije se Slovenija ili Hrvatska odcepila od Arilja vec od Beograda.
Da ironija bude veca, upravo ti isti “beogradjani” idu tamo da im lizu bulju po Bledu i Istri.
Zao mi ljudi, ne mogu nikako da pobegnu od tih ljudskih ljigavaca koji bi tudje dete prodali za 7 dana u Poreču.

Beograd delenda est?

Aj kad već moljakamo, može jedan auto-put kroz Zlatiborski okrug. Vama u Vojvodini i onako ravnica, možete preko njiva, pa verovatno vam zato i ne grade.😁 U istočnoj i zapadnoj već malo teže. Zapravo ni istočnoj ne treba, oni nemaju ni stanovništva, pola ih u ino. 😁

Vojvodina u ovom momentu ima dva autoputa koji prolaze kroz nju. Beograd-Zagreb i BG-NS-Subotica. Pri završetku je od Rume do NS. Koliko znam radi se ili će se raditi od ZR ka NS. Malo li je? S druge strane Podrinje do skora nije imalo ni kilometar autoputa. Kao ni Mačva. Užice ga npr ni danas nema. Tako da...
Bio sam u Rumi danas i dalje se radi.

Taj NS-BG je valjda i najstariji autoput u Srbiji.
Nije dosta. Gledamo i puteve na lokalu ne samo auto.
Da su manje krali bilo bi za sve.

U mom kraju je jos pomozi boze ima i novijih al ima i krseva...

Pa sta je batajnica i Surcin, nisu Srbija...nego vojvodina...
I indjija...
A tacno je da se ne gradi ,a tacno je i da imate doseljenike koje vas zajasu i onda otimaju za svoje pulene...

Ali ne znam kako neko iz Srbije tu moze da pomogne...ja bar ne vidim kako...
Sve se umesa kao Vece Vojvodine, Vucic jeste to presekao cak i to , pa i to on mraci i oblaci...ali to je negativa...a pozitiva je drp samo radi , iako sami gradjani vojvodine jesu lukavi , ali nisu bas toliko korumpirani koliko ispada..

Ja bar , iz saradnje znam da su teski za saradnju narocito doseljenici , tvrdoglavi , ali nisu toliko losi da ih zaobilazis kao pogane politicare...tako da ne znam kako pomoci..
Vidim ja kako rokaju Zrenjanin, pa rokaju zeleznicu , tj sinobuse....pa i saobracaj kilaviji...ali ne znam kako da to proradi..

Imate puno srednjih kriminalaca, bas puno....ali oni ubijaju , nisu bas srednji u smislu bezopasni...

Poslednja izmena:
Zato što se pravi brza pruga kroz Vojvodinu Sever - Jug.
Da nije bilo onih glupih protesta i blokada, do sad bi verovatno profunkcionisala.

Naravno, to ne znači da ne treba praviti dobre puteve, naročito između manjih mesta poput Kule, Lipara, Bajše, Zobnatice, Tavankuta... jer tamo ne prolazi pruga.

Back