zasto se muskarci gade homoseksualaca a jebu svoje ribe u bulju?

Koja kolicina gluposti je iznesena na jednom mestu a medalja ide postavljacu teme...

Kazes usao u 40te a "mladji" moraju da te uce sta je to seks i koja je razlika izmedju seksa radi zadovoljstva ( sto mi ljudi praktikujemo ) i seksa radi prozetka vrste sto je tipicno za sigurno 99.99999% zivotinja. Znam 100% da se gorile ( primati ) po tom pitanju ponasaju kao ljudi.
E sada, kada odgovoris na sledece pitanje ( i svi koji se pitaju isto kao i postavljac teme )" Koja je poenta seksa ako ces devojci da svrsis po stomaku, dupetu, u usta, na sise , u kondom..." Odgovori ce biti razliciti al svi se svode na isto, a to je da je zabavno i da volis da ebes ili budes ebana. Kada ukapiras da je ono sto volimo upravo ona stvar koja nas pokrece onda ces zakljuciti zasto muskarci vole analni seks a "gade" se homoseksualaca. Takodje, ko je rekao da je analni otvor rezervisan iskljucivo za gay muskarce koji moraju da imaju neku rupu......

Koja kolicina gluposti je iznesena na jednom mestu a medalja ide postavljacu teme...

Kazes usao u 40te a "mladji" moraju da te uce sta je to seks i koja je razlika izmedju seksa radi zadovoljstva ( sto mi ljudi praktikujemo ) i seksa radi prozetka vrste sto je tipicno za sigurno 99.99999% zivotinja. Znam 100% da se gorile ( primati ) po tom pitanju ponasaju kao ljudi.
E sada, kada odgovoris na sledece pitanje ( i svi koji se pitaju isto kao i postavljac teme )" Koja je poenta seksa ako ces devojci da svrsis po stomaku, dupetu, u usta, na sise , u kondom..." Odgovori ce biti razliciti al svi se svode na isto, a to je da je zabavno i da volis da ebes ili budes ebana. Kada ukapiras da je ono sto volimo upravo ona stvar koja nas pokrece onda ces zakljuciti zasto muskarci vole analni seks a "gade" se homoseksualaca. Takodje, ko je rekao da je analni otvor rezervisan iskljucivo za gay muskarce koji moraju da imaju neku rupu......

Tesko objasniti da je seks prestao da se deli na "prirodan ili neprirodan" kada su ljudi poceli da ga upraznjavaju zbog zadovoljstva. I sve sto se sada radi radilo se i pre 500 i pre 2000 godina. Ne cudi me da neko nesto ne voli ili ne zeli ali me cudi kada osudjuju druge koje u tome uzivaju.

Ili su neke babe koje znaju da ne mogu imati sex u RL :mrgreen: i onda im prica o sexu smeta i izgleda kao provokacija :lol:

Za sta ja nisam kriv niti bilo koji muskarac koji zeli da pise o sexu :aha:

To je njihov problem i neka ga rese privatno u RL :aha:

Zbog jedne slike i to animirane o sexu dobio sam ban 3 dana :lol: da sam postavio sliku sa dva muskarca ili dve devojke bilo bi ok :malav:

Temu sam postavio na Ljis gde i mesto za sex slike i teme :aha:

U cemu sam ja pogresio ? ove pederske teme cak se ne brisu dok jedna slika o sexu M i Z dovodi do bana

Mislim da je kod heterotipova trip u glavi sa ponizavanjem pogotovu u patrijarhalnom drustvu otuda vriste ko opareni na homoseksualce.
Kada si siguran u svoju hetero orijentaciju sta imas da se bavis i gadis sta radi gej populacija.

Back