snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456

posle facijala dupe im je prvi fetis..
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lol zato sto je to zenska guza![]()
to je zenski cmar. u cemu je potreba jebati zene u dupe? jel bi voleo da znas da je tvoju suprugu bivsi krndacio u zutaru?
Isto pitanje je zasto se muskarci gade homoseksualaca a praktikuju oralni seks?
Muska i zenska zadnjica, ogromna razlika. Vecini muskaraca ne bi smetalo da ima analni seks sa zenom (iako nije nesto sto pratikuju i vole), ali ni pod tackom razno ne bi imali sa muskarcem, isto kao i oralni seks.
Ne gade se muskarci samog cina analnog seksa, niti to vezuju iskljucivo za homoseksualce.
Mislim da se muskarci gade feminiziranih muskaraca, zenskastih kao pomisli na bilo kakvo ispoljavanje neznosti prema drugom muskarcu.
Mozda se i zene gade malo muskobanjastih zena, koje nemaju crte zenstvenosti ni zensko ponasanje.
Muska i zenska zadnjica, ogromna razlika. Vecini muskaraca ne bi smetalo da ima analni seks sa zenom (iako nije nesto sto pratikuju i vole), ali ni pod tackom razno ne bi imali sa muskarcem, isto kao i oralni seks.
Ne gade se muskarci samog cina analnog seksa, niti to vezuju iskljucivo za homoseksualce.
Mislim da se muskarci gade feminiziranih muskaraca, zenskastih kao pomisli na bilo kakvo ispoljavanje neznosti prema drugom muskarcu.
Mozda se i zene gade malo muskobanjastih zena, koje nemaju crte zenstvenosti ni zensko ponasanje.
pitanje je zasto jebu zene i devojke u dupe? u cemu je poenta zadovoljstva?
Većina muškaraca ne želi da ima analni "seks", to uopšte nije seks nego perverzija. To što određeni muškarci imaju neke bolesne porive to je njihov problem.
Većina muškaraca ne želi da ima analni "seks", to uopšte nije seks nego perverzija. To što određeni muškarci imaju neke bolesne porive to je njihov problem.
Nismo se razumeli. Mozda delujem nenormalno ali sa svim ovim godinama koje imam, celog zivota sam razmisljao o tome a na osvnovu prica u muskom drustvu, kakvu svrhu ima analni hetero sex? Homoseksualci su ograniceni anatomski jer su ograniceni tim otvorom dok hetero parovi apsolutno nemaju taj problem. znaci, po meni se tu radi o necemu iscasenom i uvrnutom pa neka misli ko god hoce da sam nenormalan.
Jer su homitji samo netje da priznaju?
![]()
Jer su homitji samo netje da priznaju?
![]()
eto homic sam, das dupe?
eto homic sam, das dupe?