Zasto se muci Djilas vise u politici i blamira???

Opet si pobrkao lončiće...
Besne su tvoje gazde zato što više nisu na vlasti i ne mogu da potkradaju narod i uništavaju Srbiju.
Nisam ja pobrkao loncice ocigledno....
Nego ti sto mislis da si narod, a nisi.....ocigledno ci neciji vojnik....
I tako kad vecina u narodu postane neciji vojnik, onda nemamo obican narod, nego imamo besan narod....dok u drugim zemljama imamo stvarno obican narod...

I tako kad vecina u narodu postane neciji vojnik, onda nemamo obican narod, nego imamo besan narod....dok u drugim zemljama imamo stvarno obican narod...
Ovo ti je toliko visokoumno, da nisam u stanju da shvatim šta si tačno hteo da kažeš?
Da su preko 3 500 000 Srba Vučićevi vojnici?
Da su svi Srbi, osim vaših gazda, tzv. političke elite, idioti?
Da ti u stvari nemaš pojma o čemu pričaš, samo pokušavaš da zaradiš sendvič?
Ili nešto treće?

Sta pricas covece? Kakvi Rorshildi ? Pa jel znas da je glavni savetnik Vucica Toni Bler! Pitaj boga koliko ga placa ali nema veceg zagovornika mrznje prema Rusima i Kinezima od njega. Sve si pobrkao,doduse i Djilas ce isto raditi kao i Vucic . Vucic je vec bio u vlasti 90 tih kao ministar ,imao je katastrofalne rezultate Djilas je bio gradonacelnik i to je dan od boljih,ocistio BGD od romskih naselja ispod Gazele i napravio velelepni most na Adi i Pupinov most u Zemunu,nesto manje lep. Treba reci da nisu bili kreatori politike vec predsednici stranaka Tadic i Seselj .. obojica losi.
mene ne interesuju mediji i kojekakve analize od Storage il Komsije..........mene interesuje REALITET. A REALITET je da nismo u NATO , da Kosovo nije priznato ni od Srbije a ni od vecine sveta........................AKO SI ZA NEKI DRUGI REALITET ONDA RUSI VUCICA.

a to za Rotschilda.........ne zasmejavaj me da ga ne primecujes.

mene ne interesuju mediji i kojekakve analize od Storage il Komsije..........mene interesuje REALITET. A REALITET je da nismo u NATO , da Kosovo nije priznato ni od Srbije a ni od vecine sveta........................AKO SI ZA NEKI DRUGI REALITET ONDA RUSI VUCICA.

a to za Rotschilda.........ne zasmejavaj me da ga ne primecujes.
Najpametniji narod u regionu ,Slovenci imaju prosecnu platu od 1200 evra.To je realitet a da budes drndazija moze svako. Realitet je da litar jestivog ulja 196 d.

Najpametniji narod u regionu ,Slovenci imaju prosecnu platu od 1200 evra.To je realitet a da budes drndazija moze svako. Realitet je da litar jestivog ulja 196 d.
tacno tolika je bila razlika u platama SLO-SR i u Jugoslaviji.
Daklem, u odnosu na Srbiju, Slovenija se nije pomerila ni pedalj napred...........a clanica je i EU i NATO.............a Srbija, "napustena" od svih, NE PROPADA U ODNOSU NA SLOVENIJU.
TO JE REALITET........................a ostalo, sto mnogi pokusavaju da prikazu, je samo propaganda.

Opet si pobrkao lončiće...
Besne su tvoje gazde zato što više nisu na vlasti i ne mogu da potkradaju narod i uništavaju Srbiju.
eh da je to.....................besne su gazde al ne one koje vise nisu na vlasti. Te gazde vlast ne interesuje. Njih interesuje instaliranje svojih vojnih baza po Srbiji..................pa im smeta Vule i Vuletov narod koji to ne daju.
Storage nema blage veze sa onima koje opisujes kao gazde.........pogotovo ne sa komunistima, socijalistima......................JER NIJE ZA TO PLACEN.

...
I sad moje pitanje glasi koji ce on djavo vise u politici da se pati i ide svakog dana od grada do grada, da se maltretira po ulicama i da prica i da svakog dana izmislja nove price koje ce da prica pred desetak ljudi na ulici???

"Политичка сцена ..."

Обрати пажњу, сцена !!!
А на сцени неко игра неку представу,
у конкретном случају представу државе.

И у тој представи глумци
и глумци се труде да верују у текст који изговарају.

У конкретном случају се ради о представи "демократска држава",
а то подразумева главну поделу на позицију и опозицију.

Постоји ту још свих оних уобичајених подела на
старе - младе,
мушкарце - жене,
богате - сиромашне
...

Сви смо у тој представи,
е сад Ђилас је опозиционар.

Тако му запало, је би га :aha2:

Ko je Djilas? To je covek koji je bogatiji i od novaka Djokovica i od Nadala zajedno. On ti ima para kao svi ljudi u nekom gradicu u Srbiji, recimo od svih ljudi u Pirotu ili slicnom gradicu u Srbiji po broju stanovnika.

I sad moje pitanje glasi koji ce on djavo vise u politici da se pati i ide svakog dana od grada do grada, da se maltretira po ulicama i da prica i da svakog dana izmislja nove price koje ce da prica pred desetak ljudi na ulici??? Ajde razumem on je to radio kad je bio mlad i siromasan kad nije imalo za sta kuce da ga ujede. Pa onda je uso u politiku i doso na vlast na visoki polozaj tokom 2000-tih godina u Srbiji i za par godina koliko je bio na vlast zaradio je te silne stotine milione evra. I sad se ja pitam koji djavo jos ima zelju da ima jos para? Pa cekaj kad ce reci dosta ne trebaju mi vise pare imam para i za 10 generacija svojih potomaka da zive kao carevi na visokoj nozi a da ni prstom ne mrdnu da nesto rade u zivotu. Pa sta on hoce da se obogati jos vise da njegove 100 generacije dece i unucadi ne radi nista u zivotu?

neko ce reci on to radi da bi bilo bolje Srbima. pa cekaj jel bio na vlast? Jeste, znaci imao je mogucnost da donese Srbiji med i mleko i bolji zivot a nista nije promenio. Znaci to da zeli bolje Srbima to ne stoji dokazao sam.

Neko ce reci pa mozda on licno i ne bi se maltretirao po ulicama Srbije vec bi iso na neka luksuzna mesta po svetu da uziva u zivotu ali mu to ne daju sa zapada jer traze od njega da pritiska vucica. I ja licno mislim da je to razlog zasto je jos u politici a zna i sam da u narodu ima nula glasaca i pristalica. Znaci hteo bi on verovatno da uziva u zivotu i milionima koje ima ali neda djavo, nego mora da radi sta mu se kaze sa zapada.
Realno pitanje. Za ovu bagru ne isplati se gubiti živce.

Daklem, u odnosu na Srbiju, Slovenija se nije pomerila ni pedalj napred...........a clanica je i EU i NATO.............a Srbija, "napustena" od svih, NE PROPADA U ODNOSU NA SLOVENIJU.
TO JE REALITET........................a ostalo, sto mnogi pokusavaju da prikazu, je samo propaganda.
Није тачно.У СФРЈ, Србија је имала 55% словеначког БДП-а, а сада имамо 3 пута мањи БДП.

Kvalitet zivota Slovenca se ne moze meriti sa kvalitetom zivota Srbina...
To ni u ludilu....
To samo moze Srbin da nateze i pokusava, da navodeci platu ili ko zna sta, potrosacku korpu priblizava kvalitet zivota Slovenca i Srbina..

To je nebo i zemlja....ko hoce i zna da zivi u Sloveniji zivi kao covek, a u Srbiji znao ne znao zivi kao stoka.
Plus sto ovi sto zive kao stoka i vole da zive kao stoka, pa im je stvarno maksimalno ucinjeno...Ali da zivi kao covek, to tesko , cak i sa parama , samo se duva, a duvanje nije isto kao zivljenje kao covek...

Na kraju skupimo sve ekonomske cifre, nek je Srbija i 10 i 100x veci BDP, kvalitet zivota u toku zivota, ne posthumno , je toliko dramaticno bolji u Sloveniji ali za one koji znaju da zive, koji nece da jedu psecu hranu da bi skupili umesto 100e da ostane od plate, da ostane 200e od plate za lavove i ograde u Srbiji...

Није тачно.У СФРЈ, Србија је имала 55% словеначког БДП-а, а сада имамо 3 пута мањи БДП.
govorim o platama a ne o investicijama.............buduci da najveci deo slovenackog BDP dolazi od zaduzenja to jes od stranih ulaganja u sloveniju..

Slovenija je do grla zaduzena i cela drzava je pod hipotekom.........kao i svaka zemlja pod americkom kontrolom.

Kvalitet zivota Slovenca se ne moze meriti sa kvalitetom zivota Srbina...
To ni u ludilu....
To samo moze Srbin da nateze i pokusava, da navodeci platu ili ko zna sta, potrosacku korpu priblizava kvalitet zivota Slovenca i Srbina..

To je nebo i zemlja....ko hoce i zna da zivi u Sloveniji zivi kao covek, a u Srbiji znao ne znao zivi kao stoka.
Plus sto ovi sto zive kao stoka i vole da zive kao stoka, pa im je stvarno maksimalno ucinjeno...Ali da zivi kao covek, to tesko , cak i sa parama , samo se duva, a duvanje nije isto kao zivljenje kao covek...

Na kraju skupimo sve ekonomske cifre, nek je Srbija i 10 i 100x veci BDP, kvalitet zivota u toku zivota, ne posthumno , je toliko dramaticno bolji u Sloveniji ali za one koji znaju da zive, koji nece da jedu psecu hranu da bi skupili umesto 100e da ostane od plate, da ostane 200e od plate za lavove i ograde u Srbiji...
pa kad bi Srbija podmetnula dupe americi i usla u NATO, pocele bi da se slivaju milijarde investicija............od kojih se mogu plate podici i 100 posto ..........................STO CE UJEDNO BITI I AMERISKI USLOV ZA INVESTICIJE..................jer INVESTICIJE su za AMERIKU STRATESKI POJAM kojim oni mame zemlje u NATO.

Ujedno, da se napomene: SLOVENIJA JE PRVA ZEMLJA U EVROPI PO BROJU SAMOUBISTAVA A VELIKI BROJ SLOVENACA, SAMACA KAO I PORODICA, ZIVE U JEDNOM STANU SA JOS NEKIM . Visina plate ne znaci ama bas nista ako ti cela plata ode za kiriju ........kako u Novom Sadu tako i u Mariboru............i novosadjani i mariborcani su slepci.............da ne kazem i francuzi i englezi.................Kapitalizam nema milosti.....sisa krv svima.

Mozda slovenci zive malo bolje od vranjanaca al ne bih rekao da su previse bolji od Novog Sada i Beograda.
BDP Beograda je na nivou Maribora , a beogradjana ima kolko i slovenaca.Naravno, i tu igra ilogu INVESTICIJE koje se , kada je Srbija u pitanje uglavnom slivaju u BGD (banke, osiguravajuca drustva, sedista velikih firmi, filijale svetskih giganata.......)

Kad ides u SLO skokni do HALOZE, istocno-slovenacki region pa ce mislis da si u Vladicin Han.
A brojke ostavi Rotschildu.........to je njegova STATISTIKA.

Back