Zasto se momci iz Beograda zene sa devojkama iz unutrasnjosti?

Ne sve, pravila ne postoje, samo imam takve primere pred sobom...
A ono sto stvarno ne razumem, jeste da ljudi (i muskarci i zene ostaju ovde posto -poto).
Dvoje zavrse fakultet ovde, u njihovom manjem gradicu ( u kome su oni odrasli i gde im zivi porodica i prijatelji) ih ceka posao i lep, komforan stan, kola...Oni sve to prodaju i kupe neku rupicu ovde na kojoj jos ima puno da se radi....i tada su uspeli u zivotu...

Maki_bgd:
A ono sto stvarno ne razumem, jeste da ljudi (i muskarci i zene ostaju ovde posto -poto).
Dvoje zavrse fakultet ovde, u njihovom manjem gradicu ( u kome su oni odrasli i gde im zivi porodica i prijatelji) ih ceka posao i lep, komforan stan, kola...Oni sve to prodaju i kupe neku rupicu ovde na kojoj jos ima puno da se radi....i tada su uspeli u zivotu...

Mogu donekle da razumem i ovakav stav, ali kad malo bolje razmislis isto ovakvo pitanje mogla bi da postavis i onima koji odlucuju da zive u inostranstvu...

Maki_bgd:

Boze svasta! Pa jel' ti volis Beograd? Sto ga ne bi voleo i neko drugi? Meni je sasvim jasno da nekome odgovara da zivi u vecem gradu (da sad ne razradjujemo temu). Isto bi tako mogla da pitas zasto neki od hiljada smorenih, nezadovoljnih (i nezaposlenih) Beogradjana ne ode da zivi i radi u manjim gradovima - tamo ih ceka posao, i lep komforan stan i kola :)

I dokonala sam zasto se zene devojkama iz unutrasnjosti: ceznu za necim drugacijim! Kada bi u Beogradu zivele Svedjanke, Nemice, Spanjolke, Italijanke, Egipcanke, Zimbabvezanke :) - zenili bi se i njima. Onda bi tek bilo smesno cuditi se sto se neko ozenio devojkom/tipom koji se rodio 100 km dalje...

(bas sam obratila paznju na pravopis :) )

...udala se beogradjanka za momka sa sela i otisla da zivi kod njega....
posle dve nedelje, kuca blista, ves opran, opeglan, kuva k'o zmaj, rucak uvek na vreme....
celo selo zavidi, svekar i svekrva prezadovoljni snajkom, jedino mladozenja tuzan, potisten....
video otac da nesto nije u redu te sede da porazgovara sa sinom... uglavnom, ispostavi se da seksa nema ni u najavi....i ode svekar kod snajke da pita snajku sta nije u redu, a ona mu odgovori:
"pa, ćale, ja sam sa dorćola, meni kur.ca preko glave, hoću malo da budem domaćica"

underwater:
posle dve nedelje, kuca blista, ves opran, opeglan, kuva k'o zmaj, rucak uvek na vreme....
celo selo zavidi, svekar i svekrva prezadovoljni snajkom, jedino mladozenja tuzan, potisten....
video otac da nesto nije u redu te sede da porazgovara sa sinom... uglavnom, ispostavi se da seksa nema ni u najavi....i ode svekar kod snajke da pita snajku sta nije u redu, a ona mu odgovori:
"pa, ćale, ja sam sa dorćola, meni kur.ca preko glave, hoću malo da budem domaćica"
:lol: :lol:

underwater:
Eeeee i Jami je sa dorcola ali to od nje nema da se dozivi :lol: :lol: :lol:

Pa šta se palite ajd bili neko od vas oženio seljanku i kod nje živio na selu , ja bi ali nije poenta tih relacija u tome . Nego gradske ribe naučile da mama pegla veš , kuva ručak , ide u kupovinu , i.t.d.
I u braku se osjećaju kao invalidi , pa u glavama je još komunizam , završi malo škole i platica će stizati . A htela bi svaku veče kilometar &&&&& i da ti vto prihvatiš kao sastavni dio sloboda.
Mame su ih pokvarile , pa nek užiju .

Jecilici:
Pa šta se palite ajd bili neko od vas oženio seljanku i kod nje živio na selu , ja bi ali nije poenta tih relacija u tome . Nego gradske ribe naučile da mama pegla veš , kuva ručak , ide u kupovinu , i.t.d.
I u braku se osjećaju kao invalidi , pa u glavama je još komunizam , završi malo škole i platica će stizati .
A htela bi svaku veče kilometar &&&&& i da ti vto prihvatiš kao sastavni dio sloboda.
Mame su ih pokvarile , pa nek užiju .

Ne lupaj, majke ti. Sastavni deo gradskog (gradjanskog) vaspitanja je da znas da kuvas, spremas, cistis, peglas.

Istina je da bi mozda, da nije bilo komunizma, i ja i moja majka imale sluzavku, al' posto smo zivele u socijalizmu - sve smo radile same!

Back