Zašto se menja naslov koji ničim nije kršio pravilo foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

*pustinjakinja

Buduća legenda
VIP
Poruka
37.740
1624975106532.png

Trebala sam odmah sinoć pitati ovde i to je moj propust.
Smatram da tema nije moja, jer naslov nije moj, dakle ne vidim poentu zaključavanje teme koju ja nisam otvorila.
Ja sam otvorila temu sa naslovom - JKP. Pošto to nije isti naslov niti moja zamisao, neka postavljač teme onda bude promenjen.
A nisam ni tražila da se zaključa već da se naslov koji nisam stavila, promeni.
Ti postovi su izbrisani, a naslov ostao.
Zašto nije moglo da stoji "JKP" ili ako skraćenica nije po pravilniku, prosto Javno komunalno preduzeće ?
Zašto je onaj ko je promenio naslov slobodnom voljom dodao pogrebne usluge sa kojima tema nema nikakve veze ?
Zamolila bih @Ivan ili @tab503 da promene naslov onako kako sam imala na umu, mislim da toliko prava imam kao postavljač teme, a pri tom ne kršim pravila.
Nije u redu ovakav pristup supermoderatora ili moderatora, ne ulazim ko je u pitanju.
Hoće li tema biti zaključana ili ne, ne zanima me. Sinić nisam dalje htela da pišem ne zbog sagovornika na temi već zbog promene naslova bez ikakve potrebe
i objašnjenja ili ljudske sugestije ako je postojala nepravilnost.
Nadam se da ćete uvažiti ovo. Pozdrav.

Ljis je pun tema s naslovima koji ništa ne govor.
Mene zanima koje sam pravilo prekršila.
mozda ce stici i ljis na red za optimizaciju, ne moze to odjednom.
ne mislim da si prekrsila pravilo, samo zele da se upit, tvoje pitanje, izrangira na guglu. a to treba da se kaze forumasima, to je sve.

a sta mislis da se tema promeni u "ostecenja spomen obelezja"?
samo JKP ne govori bas nista
ovako ce neko kad vidi naslov lakse i tebi pomoci jer je mozda neko u materiji ili je prosao kroz slicno a nece ni pogledati temu jer sam naslov ne asocira na ono o cemu se pise u temi.

oko poredjenja sa ljisom..ovo je ozbiljna tema..na ljisu teme koje spominjes (i sam znam da dajem neke cudne nazive) su teme zabavnog karaktera pa su im i naslovi u tom kontekstu.. ovo je ozbiljna prica i treba da ima naziv koji odgovara temi.

I odgovorima, mada još ne znam koje sam pravilo prekršila.
ne radi se o prekrsaju pravila
nisi prekrsila nijedno
radi se o tome da prosto taj naziv ne govori nista i kako mislis da ti neko pomogne kad ga neces privuci nazivom teme?
da bi neko dosao da prica na zadatu temu, ti nazivom njemu skreces paznju o cemu se radi u temi..sigurno je da niko ne cita sve teme..tako da to sto si lepo opisala u uvodnom postu ne znaci nista ako naslov teme nece privuci ljude koji ti mogu pomoci znanjem ili iskustvom.

a sta mislis da se tema promeni u "ostecenja spomen obelezja"?
samo JKP ne govori bas nista
ovako ce neko kad vidi naslov lakse i tebi pomoci jer je mozda neko u materiji ili je prosao kroz slicno a nece ni pogledati temu jer sam naslov ne asocira na ono o cemu se pise u temi.

oko poredjenja sa ljisom..ovo je ozbiljna tema..na ljisu teme koje spominjes (i sam znam da dajem neke cudne nazive) su teme zabavnog karaktera pa su im i naslovi u tom kontekstu.. ovo je ozbiljna prica i treba da ima naziv koji odgovara temi.

Moj naslov teme je jasan. Javno komunalno preduzeće.
I postavljen je na ozbiljan pdf. Ozbiljno. Uvud u temu dovoljno govori.
Nisam želela ni googlovu pomoć ni gomilu ljudi na temi, već rekoh, meni bombastični naslovi ne trebaju
Htela sam podeliti mišljenja na temu, a pomoć nisam tražila, jer ovo nije mesto za pomoć.
Za razmenu informacija i mišljenja, jeste. To sam želela, dobila, ljudi su korektno i pristojno rekli šta o čemu znaju.
Nije im naslov stvarao nikakve nedoumice ni nejasnoće.
Već smo konstatovali da svi mi nađemo temu i bez naslova po meri - ne znam čijoj.

Da završimo mi ovo, pošto nema smisla. Vlast je uvek u pravu.
Ni meni ne vredi zahtevati neka svoja prava.
Prema tome, radite šta znate i morate.
Meni je jasno da nemam prava ni na šta.
Hvala još jednom. Prijatno i sve najbolje.

Da završimo mi ovo, pošto nema smisla. Vlast je uvek u pravu.
Ni meni ne vredi zahtevati neka svoja prava.
Ama koja prava su ti uskraćena?
Na svakom forumu moderator ima pravo da premešta poruke i koriguje naslov po potrebi.

Prema tome, radite šta znate i morate.
Meni je jasno da nemam prava ni na šta.
Imaš prava koliko i svaki drugi učesnik foruma.
Pokušao je mod da ti objasni da je hteo da pomogne, ništa strašno nije uradio, dodao je ono "pogrebne usluge" u naslov.
A ti se uskopistila - oću moj naslov, pa oću moj naslov...

Moj naslov teme je jasan. Javno komunalno preduzeće.
Širi pojam je naziv tvog mesta, još malo širi je Srbija - mogla si i tako da počneš...

Po meni je uradio ispravnu stvar, samo ti je pomogao time, ti misli šta hoćeš.

Ama koja prava su ti uskraćena?
Na svakom forumu moderator ima pravo da premešta poruke i koriguje naslov po potrebi.

Imaš prava koliko i svaki drugi učesnik foruma.
Pokušao je mod da ti objasni da je hteo da pomogne, ništa strašno nije uradio, dodao je ono "pogrebne usluge" u naslov.
A ti se uskopistila - oću moj naslov, pa oću moj naslov...

Širi pojam je Beograd, još malo širi je Srbija - mogla si i tako da počneš...

Po meni je uradio ispravnu stvar, samo ti je pomogao time, ti misli šta hoćeš.

Vi imate vaše, a ja svoje mišljenje.
Poštujem, ali isto tražim da se i moje poštuje.
Svako dobro.

Ја ти не бих ни погледао тему која се зове ЈКП. Модератор је добро урадио ако је додао јаснију одредницу у наслов.

Znate šta, ne bih se potresla što mi vi nebiste pogledali temu, ili bilo ko kome se ne gleda.
U čemu je tu moja greška ?
Što ne želim gomilu na temi ? S razlogom mi nije potrebna, upravo zbog ovakvih kao vi, npr.
I dalje stojim iza svoga, naslov teme koji sam postavila je za moje potrebe bio dovoljan.
Ali ovde nisu u pitanju moje potrebe. Zato mi je sve jasno.
Prijatno.

Moram da napišem, otvorila sam temu koja ne pljuje nikoga.
Prvo moj rečnik nije takav.
Drugo, nisam ovca niti pristajem to da budem.
Tražeći objašnjenje, nikoga nisam pljunula niti mu se uvredljivo obratila. Dakle, o kakvom pljuvanju vi pišete @ves.bole ?
Pogledaj prvo na čiju poruku se to odnosilo.

Poslednja izmena od moderatora:
Rešenje
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back