Maga79
Primećen član
- Poruka
- 755
da bi se dve polovine ponovo spojile u celo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ven aj kom tu spein (kad stigoh u spanijuda bi se dve polovine ponovo spojile u celo![]()
ja se ni dva puta u zivotu nisam potpisao na isti nacin. A zasto da trosim energiju rucnih misica na potpisivanje i nogu na idenje u kancelariju maticara, ili crkvu? Ono sto poneki pop pita "odricete li se Satane i svih djela Sataninih" je vrh, i to neka ostane, ali haljine bijele, gadjanje jabuke, maticar i potpisivanje, uputstva za brak, torte i pokloni... mislim stvarno neka to ostalo ide u kupac.Zato sto se ne boje da i javno priznaju odgovornost za odnos sa nekim.
Cesto se postavlja pitanje zasto se vencavati ako se moze sve isto i bez toga.
Pitam: zasto se neko toliko boji tog papira: Nije niko uhapšen ako se potpisao, moguće je razvesti se, ali je i to odbijanje neka vrsta poruke iako ce sad neki da mi objašnjavaju da je moj pristup zastareo i zatuca.
btw nije tu uopšte samo reč o odnosu prema partneru, već (možda i više) prema deci.
Bilo je da u Rusiji covjek od 55 godina vidi krasnu 15togodisnjakinju, i ako on ima para ona se onda "iz ljubavi" uda za njega... i to jos nevina udje u brak.Ovi poznati da bi se kasnije razveli i borili se za pare i starateljstvo.
Ovi nepoznati da ih ljudi više ne bi smarali kada će da se udaju ili žene, nakon što završe fakultet
E da, čuo i sam i za neki mit, kaže da se ljudi udaju zbog ljubaviKo zna, možda je to pre bilo
![]()
kuca i ja i zena u njoj mi zvuci odlicnoa ti kao ne bi voleo da se vencas : )
kuca zena deca posao
eehh
sta bi ti?
da bi se dve polovine ponovo spojile u celo![]()