Zasto se ljudi svadjaju?

Zuji Zolja

Domaćin
Poruka
3.567
Pozdrav svima!
Ako ovoj temi nije mesto ovde molim da je brisete :)
U slobodno vreme pregledam forum i cini mi se da nema teme koju je zaobisla svadja! Na nekim temama se pojedini toliko posvadjaju pa da postoji fizicki kontakt valjda bi se i potukli!
Desi mi se nekad da kazem neku ruznu rec, ali se posle osecam prilicno lose. Da li se i vama to dogadja? Nekako mi se cini da svadje i prepirke crpe previse dobre energije. Zar forum ne bi trebao da nam pomogne da pitamo, saznamo... odmorimo... ili da se inatimo i ljutimo? Eto toliko od mene. :bye:

u pravu si,al poshto ovde ima previshe ujki i turki i burki,
shiftari i provokatori,mora chovek da ih tretira onako kako zasluzhuju!
a plus ima i onih koji uvek sve znaju,a ne znaju vola u doope da ubodu...
sve neki veliki dr. mr. sci i ostalo,pa kad neko neshto lupi,
mora da mu kazhesh da odhebe...:lol:
inache,ja lichno ne volim da se svadjam,al dzaba kad su ljudi prosti i nevaspitani...
vredjadu me na osnovnu bazu...

ljudi se svadjaju jer zele da patologizuju razmisljanja i emocije drugih
u cilju opravdavanja sopstvene percepcije realnosti

a zasto imaju potrebu da opravdaju sopstvenu realnost?
jer ih muci duh iz dubina koji im porucuje da ona pociva na stubovima od prasine
odnosno, da je iluzija

Pozdrav svima!
U slobodno vreme pregledam forum i cini mi se da nema teme koju je zaobisla svadja! Na nekim temama se pojedini toliko posvadjaju pa da postoji fizicki kontakt valjda bi se i potukli!
Desi mi se nekad da kazem neku ruznu rec, ali se posle osecam prilicno lose. Da li se i vama to dogadja? Nekako mi se cini da svadje i prepirke crpe previse dobre energije. Zar forum ne bi trebao da nam pomogne da pitamo, saznamo... odmorimo... ili da se inatimo i ljutimo? Eto toliko od mene. :bye:
znas zasto..zato sto su nesigurni pa tako misle da bukom i stavovima vise vrede..i zivot im je dosadan i potrebno im je dizanje pritiska da bi se osetili zivim

Nemam tih problema. Gde mi se ne dopada društvo, pdf i tako to, ja tamo ne bivstvujem i ne pišem. Nemam nameru da potrošim slova na nedokazane, frustrirane i ljude sklone ekcesima.

Napišem šta imam i šatdaun. Čitam pojedine ljude, volim njihova bivstvovanja, pišem gde je lepa atmosferica i gde su po meni pametni ljudi.

Čim bilo šta eskalira ili ima takvu tendenciju - mene nema. Izgubim se u toj gužvi. :mrgreen:

Od mene dosta.

:hvala:

Pozdrav svima!

i meni se ponekad to desi... ne bash prilichno loshe, ali recimo da mi bude zao kad uvidim da sam preterala... hm, crpe energiju i kod ovih shto chitaju ako su dosadne...:p
kako kome, ima ih kojima sluzi i za zabavu, a nekad je ta zabava protkana i svadjama...:)

ljudi se svadjaju jer zele da patologizuju razmisljanja i emocije drugih
u cilju opravdavanja sopstvene percepcije realnosti

a zasto imaju potrebu da opravdaju sopstvenu realnost?
jer ih muci duh iz dubina koji im porucuje da ona pociva na stubovima od prasine
odnosno, da je iluzija
Mjok-to je revolt zbog osujećenosti i verbalni pokušaj ostvarenja jer se trta od fizičkog!
Posmatranje majmuna u svađi to isto potvrđuje...:hahaha:

Mjok-to je revolt zbog osujećenosti i verbalni pokušaj ostvarenja jer se trta od fizičkog!
Posmatranje majmuna u svađi to isto potvrđuje...:hahaha:
pa sta sam ja drugo rekla
nego da prepiruci se sa drugim pokusavamo da patologizujemo njegovu percepciju realnosti i samim tim njegovu realnost ucinimo nevalidnom a opravdamo svoju
ponekad se pitam odakle ljudima srama da uopste pokusaju da patologizuju emocije drugih ljudi i da ih time naprave 'ludima', 'neprilagodjenima', 'iskompleksiranima'
a zasto je icija percepcija gora ili manje vredna od percepcije drugog coveka? ionako je samo percepcija, relativno poimanje stvarnosti a ne apsolutno

najgora stvar koju mozemo reci anksioznom ili sizofrenicnom ili paranoidnom ili manicnom coveku je 'ma ti to samo umisljas, to nije realno'
dokazi :neutral: dokazi da nije realno??? odakle onda poticu ti sadrzaji koji su preplavili svest ako nisu realni?

mozak je ionako samo reduktivni ventil psihe koja daleko prevazilazi nečiju samosvest, a ne kreator ičega
mozak je podjednako fantazmagorija kao i realnost

pa sta sam ja drugo rekla
nego da prepiruci se sa drugim pokusavamo da patologizujemo njegovu percepciju realnosti i samim tim njegovu realnost ucinimo nevalidnom a opravdamo svoju
ponekad se pitam odakle ljudima srama da uopste pokusaju da patologizuju emocije drugih ljudi i da ih time naprave 'ludima', 'neprilagodjenima', 'iskompleksiranima'
a zasto je icija percepcija gora ili manje vredna od percepcije drugog coveka? ionako je samo percepcija, relativno poimanje stvarnosti a ne apsolutno

najgora stvar koju mozemo reci anksioznom ili sizofrenicnom ili paranoidnom ili manicnom coveku je 'ma ti to samo umisljas, to nije realno'
dokazi :neutral: dokazi da nije realno??? odakle onda poticu ti sadrzaji koji su preplavili svest ako nisu realni?

mozak je ionako samo reduktivni ventil psihe koja daleko prevazilazi nečiju samosvest, a ne kreator ičega
mozak je podjednako fantazmagorija kao i realnost
Ne ne..(to pričam i Oziju) to ti je fantazmagorija fantazmagorija (mn)...:lol::roll:

nema potrebe za time
viš, svatko ima druge potrebe. dok ne umre. onda su opet svi isti.
a oni koji su već prije smrti isti, već su i prije umrli.

m4violine.gif

Back