Зашто се Хрвати не стиде свога нацизма

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto Hrvati nisu Hriscani. Svaki covek koji ne zivi hriscanski je u sustini satanin sluga tako i Hrvati. Oni su satanine sluge , jer smatraju da se zlocin isplati , i da nije greh ubiti zaklati Srbe, ako je cilj veca i jaca hrvatska drzava.

Sve polazi od toga da li si Hriscanin ili nisi. Jer ako jesi Hriscanin, ti ne mrzis druge, svakako ne koljes druge , ne ubijas decu. Gnusas se takvih stvari.

A covek kad nije Hriscanin, za njega ne vazi nista, on je na sve spreman da ostvari neki svoj interes. Da ukrade, da laze, da ubije, zakolje dete, opljacka....

To tako vazi za sve ljude bez razlike ne samo za Hrvate. Iste takve zlocine cine Amerikanci, Kanadjani, Englezi, Belgijanci sve te nacije laznih hriscana.
ima i to ali ima i nesto drugo svi ti nabrojani nikad nisu iskusili plodove svoga rada na sopstvenoj kozi zato im je potrebno tako nesto da iskuse i da postanu ljudi

jedini nacin da hrvati postanu ljudi je da okuse cari svog nacizma fasizma i terorizma na sopstvenoj kozi odnosno da svi oni koji zagovaraju ustastvo licno i citava njihova bliza i dalja porodica dozive svoj jasenovac

Ovo u suštini zvuči kao revanšizam ili pretnja, ali je takođe i jedina istina. Nemaju oni ni morala ni obzira da bi ih jedna od te dve kategorije naterala da se pokaju i postide, to može da dođe jedino spolja. Mada i tad ne bi bilo pravo jer bi se oni kajali na silu, zato što moraju, a ne zato što je tako ispravno...

Da li se Japanci stide Nanjinga? Da li se Nemci stide WW2? Da li se Italijani stide WW2? Da li se Amerikanci stide bombardovanja 1999?
Da li se Srbi stide Vukovara i Srebrenice?
Zasto bi se stideli srebrenice?

Kad se vi i vase cvece ne stidite jasenovca genpcida najveceg posle onog nad jevrejima...

Ovcara je premala bila za mercepovce ko i potocari za naserove koljace...

Ovo u suštini zvuči kao revanšizam ili pretnja, ali je takođe i jedina istina. Nemaju oni ni morala ni obzira da bi ih jedna od te dve kategorije naterala da se pokaju i postide, to može da dođe jedino spolja. Mada i tad ne bi bilo pravo jer bi se oni kajali na silu, zato što moraju, a ne zato što je tako ispravno...
nikakva pretnja ili revansizam nego samo istina jedino tako bi shvatili na sopstvenoj kozi ono sto su oni radili drugima

Теоријски нико .. ко се ухвати оружја не следи пут реформатора Хебрејизма ...

И сам ИХ није био ришћан .... Он је само универзализовао јединство заједништва .. колектива .. на СВА људска бижа ..

без обзира на пол веру старост делатност .....

Нису знажи ни хугеноти ни протестанти ни мормони .. а ни ортодкси ришћани .... јер су сви умували индивидуо утилитарност

Десет Божјих заповести​

mojsije12.jpg

Мојсије је добио десет Божјих заповести на Синајској гори. Десет заповести Божјих гласе:

1. Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.
2. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.
3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
4. Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и обави све послове своје, а седми дан је одмор Господу Богу твоме.
5. Поштуј оца свога и матер своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.
9. Не сведочи лажно на ближњега свога.
10. Не пожели ништа што је туђе.

Ovo je uzrok sveg zla. Ljudi odbijaju da zive u skladu sa 10 bozijih zapovesti.

Десет Божјих заповести​

mojsije12.jpg

Мојсије је добио десет Божјих заповести на Синајској гори. Десет заповести Божјих гласе:

4. Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и обави све послове своје, а седми дан је одмор Господу Богу твоме.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.

Сажетак свога људскога морала се 'крије' у три роботске асимова ...

Три закона роботике је осмислио писац научне фантастике Исак Асимов. Први пут се појављују у његовој краткој причи "Коло-наоколо" из 1942. године (из збирке Ја, робот из 1950), и они гласе:

1. Робот не сме повредити људско биће нити, својом неактивношћу, дозволити да људско биће буде повређено.
  2. Робот мора поштовати наређења људских бића, осим ако се та наређења не косе са Првим законом.
  3. Робот мора да штити сопствену егзистенцију, осим ако се то не коси са Првим и Другим законом

Десет Божјих заповести​

mojsije12.jpg

6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.

Када Руси врате 25% провизије за Гас ... тада же 'живети по законима које спомињиеш'

Узгред тема су Хрвати .... Нацизам .... Стид .....

Сажетак свога људскога морала се ќрије' у три роботске асимова ...

Три закона роботике је осмислио писац научне фантастике Исак Асимов. Први пут се појављују у његовој краткој причи "Коло-наоколо" из 1942. године (из збирке Ја, робот из 1950), и они гласе:

1. Робот не сме повредити људско биће нити, својом неактивношћу, дозволити да људско биће буде повређено.
  2. Робот мора поштовати наређења људских бића, осим ако се та наређења не косе са Првим законом.
  3. Робот мора да штити сопствену егзистенцију, осим ако се то не коси са Првим и Другим законом

Obozavao sam i citao Asimova.

Када Руси врате 25% провизије за Гас ... тада же 'живети по законима које спомињиеш'

Узгред тема су Хрвати .... Нацизам .... Стид .....

U bozijim zapovestima nista ne kazu za gasne provizije dok eksplicitno Gospod kaze da ne ubijamo druge ljude .

То све што питаш није тема ове теме.. Ви лепо отворите 10 тема сваку са тим питањимА

Тема су Хрвати .. њихов нестид .. њихов нацизам ....
U ustavu RH lijepo piše da se država temelji (i) na ZAVNOHu, a nasuprot NDH

Mislim da je to dosta jasno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back