- Poruka
- 13.027
Da se iskoluje vise duhovnika, potraznja je veca od ponudePrvo sam trazio duhovnika, ali to je nemoguca misija, jer nemaju vremena, onda sam nasao psihijatra koji je kvalifikovani duhovnik,
i tako sam slusao savete dugo vremena :>P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se iskoluje vise duhovnika, potraznja je veca od ponudePrvo sam trazio duhovnika, ali to je nemoguca misija, jer nemaju vremena, onda sam nasao psihijatra koji je kvalifikovani duhovnik,
i tako sam slusao savete dugo vremena :>P
Pa da, kako duhovnik da daje bracne savete :>PDa se iskoluje vise duhovnika, potraznja je veca od ponude
Stvarno ne znam.Zasto je sramota u 21-om veku, reci da se posecuje psihijatar .
Striktno sa stanovista vazece dogme.Pa da, kako duhovnik da daje bracne savete :>P
Mislim ono neko ko je celibat...
A što da ne. Malo ga šokiraš, i ulepšaš mu dan.Sretne me komsija. 'Dobar dan komso, kako ide?',
ja 'odlicno, evo bas sam sad krenuo kod psihijatra',
misli su hemija. ne ističu ni iz čega...
nisam rekao fizika.
ukoliko ubrzas ili usporis um drugačije reaguje..
nije tako..Popravio sam post, pa procitaj.
Izuzetno je ironicno ismejavati osobu sa psihickim problemima , zato sto samo psihicki bolesna osoba moze da se podsmeva ljudima , bilo sa fizickim ili psihickim problemimma.Čovek ima potrebu za razumevanjem, da bude prihvaćen. Tako, ti dođeš npr. ovde, poveriš se da imaš problem psihičke prirode. Zavisno od težine problema, biće četiri vrste reakcija. Jedni će te ismejavati, omalovažavati. Drugi će misliti što i prvi, ali će ćutati. Biće mali broj empatičnih, jer empatije realno nema puno. Četvrti su oni koji su ti slični, i to će ti biti neka uteha. Good luck!