Zašto sarajevski muslimani nasrću na srbijanske Srbe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

38imak

Pre nekoliko dana napadnuto je nekoliko studenata iz Srbije .Pre toga su napadnuta deca starosti desetak godina.Pre toga su napadnuti neki srpski turisti iz Niša.
Broj napada koji dobiju publicitet treba pomnožiti najmanje sa 10 jer većina napudnutih prećuti takve neprijatnosti.
Je li bacaju automobile sa srpskim tablicima u more, kao nekad u Splitu kada ste isli da muvate Splicanke?

Sa druge strene, u Srbiji, napadi Srba na Srbe su mnogo ozbilnije, mafijasko-diktatorske pozadine, i ma ih oko 145 puta vise.

38imak

Pre nekoliko dana napadnuto je nekoliko studenata iz Srbije .Pre toga su napadnuta deca starosti desetak godina.Pre toga su napadnuti neki srpski turisti iz Niša.
Broj napada koji dobiju publicitet treba pomnožiti najmanje sa 10 jer većina napudnutih prećuti takve neprijatnosti.
Ja sam mislio da idem turisticki do sarajeva.nisam odavno bio nije valjda stvarno tako?znam da mnogi ljudi idu tamo odavde turisticki i kazu da je prelepo.

Verovatno ne zato što ne umeju da prepoznaju tablice iz Srbije a moguće i zato što nemaju more.
Ovo drugo je moja slobodna pretpostavka.
U Srbiji, ako se nadjes na putu SNS mafijasu, u bilo kom gradu, budi siguran da ce te posetiti na mestu boravka. Za pocetak.

Za dalje ce da se dogovore.

Posebno targetiraju Srbe, da, jer SNS mafijasi misle da Srbi treba da budu njihovi robovi, samo zato sto su Srbi.

Siptare npr. prepustaju njihovoj siptarskoj mafiji.

U Srbiji, ako se nadjes na putu SNS mafijasu, u bilo kom gradu, budi siguran da ce te posetiti na mestu boravka. Za pocetak.

Za dalje ce da se dogovore.

Posebno targetiraju Srbe, da, jer SNS mafijasi misle da Srbi treba da budu njihovi robovi, samo zato sto su Srbi.

Siptare npr. prepustaju njihovoj siptarskoj mafiji.
Opet skreces temu.Slucajno ili?

Jesam Srbin i uredno sam se po Sarajevu vozio automobilom sa srpskim tablicama.

Delegacija EU u BiH: napadače na učenike iz Novog Sada ...​

1743520925497.png
Politika
https://www.politika.rs › clanak › delegacija-eu-u-bih-n...

пре 8 сати — U Sarajevu su u subotu uveče bejzbol palicama napadnuti srednjoškolci iz Novog Sada, među kojima je bila i jedna devojka. Napad na srednjoškolce ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back