Zašto Ruskinje sve više traže Srbe za brak? Evo šta ih najviše privlači! (video)

Bio sam sa dve Ruskinje, može se reći zaljubljen u obe
čim su upoznale bogatije prilike tj Amere sa papirima šutnule su me.. obe..
jedna se udala za Amerikanca, živi u San Francisku a druga se udala isto za Amerikanca, živi u Pittsburgh..
sa ovom drugom sam ostao u kontaktu a ona prva nema društvene mreže..
moje iskustvo je da prvenstveno gledaju kintu tj kako da se obezbede.. da im je to važnije od emocija, ljubavi itd
zato što su im muževi puno stariji , i izgledaju kao vreće gvana.. ustvari za ovu prvu ne znam , samo pretpostvljam pošto joj nikad nisam video muža , samo sam čuo da je đed neki ( msm sad), a za ovu drugu znam, vidim po slikama
najbolja drugarica od ove prve se zabavljala sa mojim kumom, msm ono istovremeno smo se upoznali i izlazili zajedno jedno pola godine.. i ona je u isto vreme ostavila njega i spetljala se isto sa Amerom jednim debelim starijim..kao da su se dogovorile.. u isto vreme nas šutnule
tako da moje iskustvo sa Ruskinjama je skroz negativno.. nisu one nežne, skromne i čestite kao iz starih ruskih filmova..

Имамо ми ову нашу Наташу Ростову. Она је 'мрак риба'!

Bog je ljudima dao i hranu koju da jedu i ženu koju da ljube

Znači Kinezu pirinač a Srbinu junetinu a pirinač ide kao pilav ili sutlijaš

Ko zna dokle bi Rusi stigli sa osvajanjem da ih žene ne mlate kod kuće

Blago nama sa našim Božidarkama i Savkama - malo zvocaju malo plaču al brate od ništa naprave čudo
od praznog frižidera ručak za goste
skidam kapu srpskim ženama

ni dan danas mi neće biti jasno odakle našim curicama tamo 1993-će šminke i kompletići da budu muvane
garant delile medjusobno koja šta i koliko ima pa sa drugaricom

Ево ни мене ниједна није ухватила доле за ове три године. Једна мама помислила да сам просјак и понудила ми новац. То су сва моја искуства са њима.

Ovde Ukrajinke ganjaju lokalce, par njih se zeznulo.
Od nasih su najvise srece sa Ukrajinkama imali oni koji su ih upoznali pre rata, kako je krenula invazija tako su prestali da kontrolisu sta im ulazi u drzavu.

Svaka žena će da te odvali ako se ne ponašaš kako valja :D
1750331939765.png

Bio sam sa dve Ruskinje, može se reći zaljubljen u obe
čim su upoznale bogatije prilike tj Amere sa papirima šutnule su me.. obe..
jedna se udala za Amerikanca, živi u San Francisku a druga se udala isto za Amerikanca, živi u Pittsburgh..
sa ovom drugom sam ostao u kontaktu a ona prva nema društvene mreže..
moje iskustvo je da prvenstveno gledaju kintu tj kako da se obezbede.. da im je to važnije od emocija, ljubavi itd
zato što su im muževi puno stariji , i izgledaju kao vreće gvana.. ustvari za ovu prvu ne znam , samo pretpostvljam pošto joj nikad nisam video muža , samo sam čuo da je đed neki ( msm sad), a za ovu drugu znam, vidim po slikama
najbolja drugarica od ove prve se zabavljala sa mojim kumom, msm ono istovremeno smo se upoznali i izlazili zajedno jedno pola godine.. i ona je u isto vreme ostavila njega i spetljala se isto sa Amerom jednim debelim starijim..kao da su se dogovorile.. u isto vreme nas šutnule
tako da moje iskustvo sa Ruskinjama je skroz negativno.. nisu one nežne, skromne i čestite kao iz starih ruskih filmova..
И Руска кинематографија лаже :(

Back