naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
JEL DRUGARI? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas mi niiije to jasno nekako
Ne plaćaju ni studenti seljaci budući intelektualci![]()
a jaaaaaaadni mi pa sta ceeeeemo da radiiiiiimo?
pa ja ne znaam kako bih mogao da se ponasam romski sta to ukljucuje?da se poromimo...![]()
pa ja ne znaam kako bih mogao da se ponasam romski sta to ukljucuje?
pa ti se ionako ciganišeš po inostranstvu![]()
ti si bezobrazan ja bih voleo da niiko ne placa ili da svi placaju
uh to je malko nezgodna temilica kaako da kazeem, nije politicki korektna osim ako neces da osnujem naselje ispred belvilaodkud znam, imas ih dosta po beogradu pa posmatraj sta rade...
ON JE SRBIN STO PUTA JE TO IZJAVIO I TO JE TAAKO CEDICA JE PRELEP I PREDOBAR I NAJBOLJIJja bezobrazan a ti se trp trp od pozadi?strashno...
inache se slazhem sa tobom,i chedica treba da placa prevoz,
samo kad bi smeo da udje u autobus,narkomanchina raspala!
uostalom,i on je ganci,shto da placa!![]()
![]()
ON JE SRBIN STO PUTA JE TO IZJAVIO I TO JE TAAKO CEDICA JE PRELEP I PREDOBAR I NAJBOLJIJ
JA SAM PREPAMETAN I PRELEP KAO GOSPODIN JO MI SMO ISTIIi kurrva kazhe da je poshtena...dechko,ti si glup!
JA SAM PREPAMETAN I PRELEP KAO GOSPODIN JO MI SMO ISTII
TI SI CUDANznachi ni ti ne placash prevoz?![]()
blago tebi na koga si se ugledao...a ja ti josh dodelio kompliment misleci da si samo glup...kad ono mnooogo vishe od toga...ti si idiot!![]()
![]()
Ne placaju dok ih ne u' vateJEL DRUGARI?![]()
Зато што смрде и дивљаци су. Па се људи у жутом плаше због мириса и вероватног варварског понашања цигана.
Зато што смрде и дивљаци су. Па се људи у жутом плаше због мириса и вероватног варварског понашања цигана.