Zašto Predsednik priča sam sa sobom na telefon?

...

Autorski osvrt na ovu cudnu situaciju...

U kojoj Predsednik priča sam sa sobom na telefon bez uspostavljene veze... te prstima pokriva isti da se to ne vidi...

@Jugoslav Čvarak da nije mozda s tobom telepatski pricao ili o cemu se ovde radi ?

:dontunderstand:

...
A kako znas da veza nije uspostavljena? Samo zato sto tako drzi prste?

________

Ovakve teme i nagadjanja samo doprinose Vucicevoj popularnosti i stavljaju ga u polozaj zrtve.

Nista nisi napravio ako si hteo da mu napakostis, vi stvarno vise poneki ne znate ni gde udarate, ni sta ce da vam padne na pamet.

Kerky, dobra budi.

🐈

Po tome što se vide ikonice početnog ekrana umesto poziva u toku.
Dobra sam, ali ja zaista ne vidim da je rec o "ikonicama", vec o tastaturi.

Taj koji je na Tviteru tvrdio da je u pitanju lazni razgovor, trebalo je bar da uvelica taj deo, ja sam pokusala i videla samo tastaturu, a ne ikonice kao da nema poziva.

Mislim, ovakve teme su nebulozne same po sebi, a i tako se ne napadaju politicki protivnici, vec samo stvara naklonost i simpatija drugih prema njima zbog nedokazanih ili neproverenih tvrdnji.

Po tome što se vide ikonice početnog ekrana umesto poziva u toku.
Види стварно....
Уколико неко није веровао,надам се да га је овај кратки снимак убедио у супротно....какав Лудак и Лажовчина нама столује.

Dobra sam, ali ja zaista ne vidim da je rec o "ikonicama", vec o tastaturi.

Taj koji je na Tviteru tvrdio da je u pitanju lazni razgovor, trebalo je bar da uvelica taj deo, ja sam pokusala i videla samo tastaturu, a ne ikonice kao da nema poziva.

Mislim, ovakve teme su nebulozne same po sebi, a i tako se ne napadaju politicki protivnici, vec samo stvara naklonost i simpatija drugih prema njima zbog nedokazanih ili neproverenih tvrdnji.
Добро Јутро.
Нисам овде да бих те убеђивао у супротно јер свако види оно што жели да види.
Међутим,уколико будеш урадила оно што ћу ти сада рећи,отвориће ти се нови Хоризонти:
-Кликнеш да погледаш Снимак на самој Твитер -страници
-Доле десно мош пустиш Снимак преко целог Екрана.
Да ли сада видиш Иконице--ћорчо :D

Добро Јутро.
Нисам овде да бих те убеђивао у супротно јер свако види оно што жели да види.
Међутим,уколико будеш урадила оно што ћу ти сада рећи,отвориће ти се нови Хоризонти:
-Кликнеш да погледаш Снимак на самој Твитер -страници
-Доле десно мош пустиш Снимак преко целог Екрана.
Да ли сада видиш Иконице--ћорчо :D
Neotesani i navespitani covece, tako se izrazavaj sa sebi bliskima, ja sam vec uvecala bas na taj nacin i videla tastaturu.

Na kraju, nebitno je, otvatrate teme koje su plod maste i nemaju veze sa politikom, nego sa eventualnim licnim osobinama nekog coveka, podmecuci neprovereno.
Ipak je poziv. Senzor gasi displej kad se telefon prisloni licu.
Nisam razumela, ali i nebitno, tema je skroz sasava.

Back