Zasto Predsednik koristi anglikanizme i zapadne izraze poput "Perfect storm" iliti "Savršena oluja"?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.008
:deda2:

O skupštini​

- Rekli su da ne smem da dođem na sednicu Skupštine o litijumu i da bi to bilo kršenje ustava. Ne znam da li sam tu tog dana, ali kad me pozovu uvek sam spreman da dođem. Sad ćemo završiti na preko 76,5 milijardi BDP i to je ogromna razlika. Sa 4.500 evra po glavi stanovnika do 11.500. Srbija je napredovala, smanjena nezaposlenost. Imamo 550.000 ljudi fortmalno više zaposleno, ljudi to znaju. Nikada po svojoj prirodi neće biti zadovoljni, uvek traže više i bolje. Neko živi za rezultat, neko za budućnost, a oni za sitnu pakost. Koliko ste puta videli u njihovim novinama "Vućiću stiže svilen gajtan", ili iznervirao se Vučić. Kakav je to pristup, onaj malih zavidnih, sitnih, pakosnih ljudi koji vide da nekoga ne mogu da pobeda u ringu, da mu ne mogu ništa pa ajde da ga ogovaramo.
BDP.JPG

O skupštini​

- Rekli su da ne smem da dođem na sednicu Skupštine o litijumu i da bi to bilo kršenje ustava. Ne znam da li sam tu tog dana, ali kad me pozovu uvek sam spreman da dođem. Sad ćemo završiti na preko 76,5 milijardi BDP i to je ogromna razlika. Sa 4.500 evra po glavi stanovnika do 11.500. Srbija je napredovala, smanjena nezaposlenost. Imamo 550.000 ljudi fortmalno više zaposleno, ljudi to znaju. Nikada po svojoj prirodi neće biti zadovoljni, uvek traže više i bolje. Neko živi za rezultat, neko za budućnost, a oni za sitnu pakost. Koliko ste puta videli u njihovim novinama "Vućiću stiže svilen gajtan", ili iznervirao se Vučić. Kakav je to pristup, onaj malih zavidnih, sitnih, pakosnih ljudi koji vide da nekoga ne mogu da pobeda u ringu, da mu ne mogu ništa pa ajde da ga ogovaramo.
BDP.JPG
Fali ti jedna kolona

O skupštini​

BDP.JPG
...i milion ljudi manje

BDP se naduvava koruptivnim projektima kao što su Beograd na vodi i Expo. Takad BDP građani neće osetiti, prosto ne utiče na standard, to je samo beznačajna cifra za manipulaciju.

Zaduženost 2012. godine - 15 milijardi
Zaduženost 2024. godine - 35 milijardi

...

Autorski osvrt na hronicni Zapadizam Predsednika...:thumbdown:

Zasto @Jugoslav Čvarak -u, jel' zato sto ga svako jutro brifinguje Beni Hil ?! :rtfm:

"POLAKO SE ZAHUKTAVA I SVE IDE KA SAVRŠENOJ OLUJI": Vučić iz Njujorka o detaljima razgovora sa svetskim liderima​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9447873/aleksandar-vucic-obracanje-26-septembar

...
Мисли да ако се разбацујеш страним изразима људи мисле да си много паметан.

...

Sastali se AVtihrist i Satanjahu:

Vučić i Netanjahu o situaciji u AP Kosovu i Metohiji i u Izraelu​

https://www.telegraf.rs/vesti/polit...-situaciji-u-ap-kosovu-i-metohiji-i-u-izraelu
Predsednik Vučić će kasnije prisustvovati i prijemu "Serbia Beyond Future" u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri UN, koji će se održati u sedištu Ujedinjenih nacija.

Inace...sta da prica s Satanjahuom kad ga je ovaj ponizio napisavsi mu onaj sramni "dogovor", da Izreal prizna Kospvo, a Srbija zauzvrat preseli Ambasadu u Jerusalim...

Kao oni nas caste priznanjem Kosova...🤣

Pa to moras biti samo teski debil poput AVtihrista pa "dogovoriti" tako nesto... :rtfm:

...

Back