B
beba
Gost
Pa verovatno kroz reč žalosno.Gazdarica:Heh, samo mi nije jasno kako si se ti nasao prozvan u mojim rijecima...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa verovatno kroz reč žalosno.Gazdarica:Heh, samo mi nije jasno kako si se ti nasao prozvan u mojim rijecima...)
Vama je svima super u pocetku tada se devojka i zagreje i pokaze svoja osecanja a zatim kasnije ispasta zato sto je to ucinila.Zasto su sve osobe muskog pola takve?
Vama je svima super u pocetku tada se devojka i zagreje i pokaze svoja osecanja a zatim kasnije ispasta zato sto je to ucinila.Zasto su sve osobe muskog pola takve?
Ne znam zašto, ali između ostalog i zbog toga ne muvam tipove, nego samo cice. Devojke nikada ne povređuju momke.![]()
pa mozda neke zene vole takve, setih se reci jedne moje drugarice koja je uvek imala nekog da je zajebava: "Ako je super prema meni i pokazuje mi emocije odmah mislim da je dosadan i da mu nesto fali..."...Sta je trazila to je i dobijala na zalost.
uvek sam pokazivala emocije bez uzdrzavanja i niko me zbog toga nije ostavljao, mozda biras pogresne, zajebi te sa kojima moras da igras igrice da bi te voleli...
pravi muskarci nikad nisu upadljivi, sede u nekom uglu divni i savrseni, dok zene jure upadljive, isprazne maco dzibere.
e cuo nesto slicno
kao oj drug ima cimerku i ona se tuzi sa nekim likom sto je tukao dok su bili zajedno
i ona kaze da ga i dalje voli, da je on njena najveca ljubav, i dan danas joj nestrane vazduha kada ag ugleda i tako
i kao da je posle njega mogla voleti samo one koji su bili isti kao on, koji su je tukli ili kinjili
pa ti vidi bato
ali to je jezivo i jako tuzno
Ih...Sigurno ne fizichki...al' brate znaju i one da ujedu za dushu i te kako...