Zasto povredjuju momci devojke

• Začetnik teme Začetnik teme aleks
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da u tim stvarima,nema ni pravila,ni definicije.Stvar karaktera i zivotnog shvatanja.Hajde da budemo realni i da priznamo ,da i mi zene,nismo nista bolje!Znam minimalno deset zena,koje kazu da ih tolika ljubav i toliko titranje ,njihovih momaka,KATASTROFALNO NERVIRA I DOVODI DO LUDILA.Pa sta tada da se kaze!Da su ti isti muskarci idioti,tada bih devojke trckarale oko njih,a ovako mogu slobodno da kazem,DA ISKORISTAVAJU,neciju neznost,dobrotu,paznju i ljubav.

Vama je svima super u pocetku tada se devojka i zagreje i pokaze svoja osecanja a zatim kasnije ispasta zato sto je to ucinila.Zasto su sve osobe muskog pola takve?

pa mozda neke zene vole takve, setih se reci jedne moje drugarice koja je uvek imala nekog da je zajebava: "Ako je super prema meni i pokazuje mi emocije odmah mislim da je dosadan i da mu nesto fali..."...:eek: Sta je trazila to je i dobijala na zalost.
uvek sam pokazivala emocije bez uzdrzavanja i niko me zbog toga nije ostavljao, mozda biras pogresne, zajebi te sa kojima moras da igras igrice da bi te voleli...
pravi muskarci nikad nisu upadljivi, sede u nekom uglu divni i savrseni, dok zene jure upadljive, isprazne maco dzibere.

Poslednja izmena:
pa mozda neke zene vole takve, setih se reci jedne moje drugarice koja je uvek imala nekog da je zajebava: "Ako je super prema meni i pokazuje mi emocije odmah mislim da je dosadan i da mu nesto fali..."...:eek: Sta je trazila to je i dobijala na zalost.
uvek sam pokazivala emocije bez uzdrzavanja i niko me zbog toga nije ostavljao, mozda biras pogresne, zajebi te sa kojima moras da igras igrice da bi te voleli...
pravi muskarci nikad nisu upadljivi, sede u nekom uglu divni i savrseni, dok zene jure upadljive, isprazne maco dzibere.

e cuo nesto slicno
kao oj drug ima cimerku i ona se tuzi sa nekim likom sto je tukao dok su bili zajedno
i ona kaze da ga i dalje voli, da je on njena najveca ljubav, i dan danas joj nestrane vazduha kada ag ugleda i tako
i kao da je posle njega mogla voleti samo one koji su bili isti kao on, koji su je tukli ili kinjili
pa ti vidi bato
ali to je jezivo i jako tuzno

e cuo nesto slicno
kao oj drug ima cimerku i ona se tuzi sa nekim likom sto je tukao dok su bili zajedno
i ona kaze da ga i dalje voli, da je on njena najveca ljubav, i dan danas joj nestrane vazduha kada ag ugleda i tako
i kao da je posle njega mogla voleti samo one koji su bili isti kao on, koji su je tukli ili kinjili
pa ti vidi bato
ali to je jezivo i jako tuzno

jeste tuzno, naucili su od nekog takav obrazac ponasanja i misle da ne zasluzuju bolje i da nisu dovoljno vredni.

Ja te,npr.razumem,ali mislim da je glupo sto se delis na niz razlicitih nikova koji ovde ostavljaju niz suprotstavljenih postova sto se mahom svi svode na tvoj osecaj povredjenosti...drugim recima,izvaljena si.:) ali ne tuguj.Nego, nastavis li tako,izludeces sebe,vidis li, delis se na fragmente,ne valja ti to... Kada to uzmes u obzir kao celovita licnost, shvatices da je sve to samo igra..budi iznad nje.Ne znam.. mogu ti preporucim jedan film da odgledas,metaforicki to objasnjava,a nije previse komplikovano,sem ako se ne tripujes na gadljivost prema perverznom,mada je i to u filmu samo prica i fol,al kako bilo vec...
Elem,A Dirty Shame,by John Waters...Upecatljivo..A igra se izgleda naziva Rkljush...:D

Back