ЗАШТО ово траје више од 2 секунде?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
20.095
Покушавам у свом профилу да погледам које сам теме објавила и стално ми избацује ово ОБАВЕШТЕЊЕ,

"Жао нам је! Администратор је одредио да можете извршити само једно претраживање сваких 2 секунди. Молимо Вас, покушајте поново за 2 секунди."

Чекам пола минута, покушам поново,....али не, увек то ОБАВЕШТЕЊЕ:roll: Проверите и уверите се сами!

pogledaj u tudje profile i kazi da li ti se isto desava i kad gledas zapocete teme drugih korisnika

О`ма сам завирила у твој профил....и ВИДИМ теме,:D

Отишла сам још на неке и видела сам и њихове.

Само ми се једанпут десило да је било ово Обавештење,

Обавештење
Жао нам је! Администратор је одредио да можете извршити само једно претраживање сваких 2 секунди. Молимо Вас, покушајте поново за 1 секунди.

А било је прошло неколико секунди од претходног гледања.:confused:
Ма, добро је сада. Ваљда неће више да ме то зеза.

pa kad se ulogujem stoji mi forum otvoren i pljus tek tako se srusi safari... mozda je do njega ali mi se to desilo samo na krsti pa reko dal je optimzovan za ovu verziju... probo i onaj krsh od vivaldija :lol: tu ne da ga izbacuje no nokautira :lol:

nego znas sta sam primetio, valjda zato sto ima puno postova....bag vezan za jutjub linkove...imas napr. gomilu linkova, postavis post, vratis se kasnije i on otvori a tvoj song nije taj vec naprimer song od prethodnog korisnika... sto imas brzi net pojava je cesca, ponekad kazem...

mozda je do html-a jer ja flash ne drzim na kompu....

:hahaha:

car si :)

lm..znam da radis na meku da nisi koristio win verziju safarija zato i pricam :)
pogledacu da li postoji takav bug negde prijavljen na inostranim forumima (posto tamo vise koriste mekove nego kod nas)
samo mi reci verziju safarija

8.0.3...ova bolje radi no prethodne:lol:

de be win ybt..win je 5.1.7 :lol: inace najbolji i najbrzi browseri su za webkit 1, tipa safari 5.0.5....

- - - - - - - - - -

:mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

bljabucica. :lol:

kad ti pocupam usi bices ko ona veljina falsifikatorka sto je sad u naprednjacima :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back