Zašto ova žena izgleda ovako staro?

Zapravo, necemo:).

Pitanje koje bih ja postavila je sledece - da li tako vaznu funkciju u drzavi treba da obavlja osoba koja je diplomirala pre par godina...da li je ona najbolji izbor ili je - marketinski pogodan izbor.

Ne bih ni pomenula njen izgled jer je on nebitan.
Ili bi makar valjalo da bude nebitan.
Ti možda nećeš, da, ali svakako neće izgledati kao ova slika sa dečkom.
Njeno obrazovanje je nebitno, oni su svi ološ.

Pitanje koje bih ja postavila je sledece - da li tako vaznu funkciju u drzavi treba da obavlja osoba koja je diplomirala pre par godina...da li je ona najbolji izbor ili je - marketinski pogodan izbor.
Više ni to pitanje ne postavljam, jer evo kod nas su na vlasti ljudi koji su davno diplomirali (da izuzmem sad one koji su kupili diplomu), pa vidiš kako nam je.

Izgleda da je mnogo bitnije jesi li hohštapler.

Više ni to pitanje ne postavljam, jer evo kod nas su na vlasti ljudi koji su davno diplomirali (da izuzmem sad one koji su kupili diplomu), pa vidiš kako nam je.

Izgleda da je mnogo bitnije jesi li hohštapler.

Pa sada...po toj logici mozemo tinejdzeru dati da vodi drzavu jer je posten.

Imao je Rim takve ideje. Imao je imperatora, rodom iz Sirije, sa nadimkom "Svrca". Vladao je od 14. do 18. godine.
Bio je budalica.
Roknuli su ga sa 18.

Nije resenje stavljati mlade i postene.
Resenje je stavljati iskusne i promucurne koji verovatno nisu narodni ljudi - ali su ljudi za narod.

Ova mala je poster na zidu, izgleda kao americki san, domacinski tip, ima diplomu, supruga u dvadesetim i mlada majka koja se nije dala komunisticki poremetiti porodiljakim odsustvom, za nju je ljubav prema americkoj klasi radnika osnova svih ljubavi!

I zato je tu gde jeste. Nije Tramp glup. On je sve samo nije glup.

Za razliku od demokrata koje se ponasaju glupavo vec duzi niz godina...

Ti možda nećeš, da, ali svakako neće izgledati kao ova slika sa dečkom.
Njeno obrazovanje je nebitno, oni su svi ološ.

Ma mene nije briga, branim majke jer sam jedva pretekla na svom porodjaju. I zato im uvek pruzam podrsku. Da ne prodju druge kao ja.

Ako mene neko pita, a niko me ne pita, svet trenutno ima problem sa birokratama.
Mi imamo politicare koji su nesposobni da donesu odluke. Ti ljudi sede neretko decenijama i doje se na racun naroda.
Potpuno odrodjeni. Potpuno izdrzavani.
Te birokrate (u koje spadaju i Bajden i Haris danas) nanose ogromnu stetu jer okrecu narod ka desnim opcijama. Narod koji ima svoj zivot.

Osnova politicara nije postenje jer je to nepostena rabota sama po sebi, vec sluh za one koji ih placaju.
Zato su Klinton (pa i Obama) bili pobednici. Iz prostog razloga jer nisu bili birokrate vec su imali kvalitete neophodne za donosenje odluka. Nama je mrsko da cujemo, ali Klinton je bio verovatno najpametniji predsednik u poslednjih par decenija.

Ma mene nije briga, branim majke jer sam jedva pretekla na svom porodjaju. I zato im uvek pruzam podrsku. Da ne prodju druge kao ja.
To je bukvalno jedini razlog što je njen porođaj pomenut, da izazove saosećanje i geslajtuje.

Pri tom, ti si postavila neku sliku za koju kažeš da je slika sa mužem, a na vikipediji kažu: "Her husband is 30 years her senior, a self-made millionaire named Nicholas Riccio"

Погледала сам неколико видео снимака, да не дођем неприпремљена на тему :D

Ево је са 23, пре порођаја и пре напредовања. Не изгледа старије.
Сада делује као да има проблем са кожом па користи тешку шминку, одева се озбиљније па је утисак да делује старије што мислим да је и намера њених саветника, стилиста.
Али, као што већ тамо написах има људи који у младости изгледају старије.

Сада делује као да има проблем са кожом па користи тешку шминку, одева се озбиљније па је утисак да делује старије што мислим да је и намера њених саветника, стилиста.
Jel ima još neki video, da nije baš sa Foksa? 😄

Jel ima još neki video, da nije baš sa Foksa? 😄
А јблга, редом сам кликтала, тражила неки кежуал, типа како вози бајс или трчи маратон ал нема.
Шта знам ја шта је фокс, ја не пратим вести, немам тв. Аутизам тотални.

Pa svaka devojka izgleda starije nego je, posebno ove što pređu 25-30.
30. je taj zid nakon koga nema nazad, sve kreće nizbrdo
Netacno.
43-45 godine su granica.🙂
Do tada se tesko razlikuje da li imas 30 ili 35 ili 40.
Zene mogu biti izuzetno mladolike do cetrdesetih.
E,nakon toga bore ne mogu sakriti ni foto modeli.
Do 30 godina je rana mladost,tu ni sminka ne bi trebala.

Bora Stjepanovic se rodio star.🙂

gettyimages-1793919576-612x612.jpg

Evo Adrijane...I kako se oci mogu iskositi od porodjaja?
Zena ovde nema uopste isti oblik ociju...natecenost je nesto drugo.

Back