jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 31.684
Nisam gledao video.Dosta mi je sto sam video sliku.Ima i video
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gledao video.Dosta mi je sto sam video sliku.Ima i video
Ma 4 godine zaokruzi, dok traje mandat, jeboga jau najboljem slucaju 6 meseci,bas kao da si pala sa marsa
edukuj se malo o zenama.Ma 4 godine zaokruzi, dok traje mandat, jeboga ja
Okej, saznala sam da trampovkama postpartum traje 6 meseci i da zbog toga imaju vodu koja ih cini starijim 20 godina. Eto, svaki dan nesto novo covek sazna na krstarici. Od mite za nepostojece nemacke reci a od tebe i doktorke za specificnosti trampovki kao zena i majki.edukuj se malo o zenama.
ali ocigledno samo tebi izgleda starije 20 godina,znas kako izgleda zena od 50? jbg znamo mi sto smo prosle kroz toOkej, saznala sam da trampovkama postpartum traje 6 meseci i da zbog toga imaju vodu koja ih cini starijim 20 godina. Eto, svaki dan nesto novo covek sazna na krstarici. Od mite za nepostojece nemacke reci a od tebe i doktorke za specificnosti trampovki kao zena i majki.
Pogledajte prilog 1644282
U pitanju je Karoline Leavitt, Trampova PR Bele kuće.
Devojka ima 27 godina Naravno na svojim nalozima izgleda kao naša guvernerka kad je radio fotošop, ali ovako izgleda uživo.
Šta joj se desilo?
Prebrojavanje glasova od prošle nedelje?Šta joj se desilo?
Samo meni??? Procitaj komentare na temi.ali ocigledno samo tebi izgleda starije 20 godina,znas kako izgleda zena od 50? jbg znamo mi sto smo prosle kroz to
jesam i? ko je slaze sa tobom?Samo meni??? Procitaj komentare na temi.
Šta da ti kažem? Došla si nepripremljena na sopstvenu temuOkej, saznala sam da trampovkama postpartum traje 6 meseci i da zbog toga imaju vodu koja ih cini starijim 20 godina. Eto, svaki dan nesto novo covek sazna na krstarici. Od mite za nepostojece nemacke reci a od tebe i doktorke za specificnosti trampovki kao zena i majki.
Ja dosla da pitam, procitaj uvodni postŠta da ti kažem? Došla si nepripremljena na sopstvenu temu
Ma izgleda kao 27 da ima. Sve okej, andjojesam i? ko je slaze sa tobom?
rekla sam ti,tesko mozes da pogodis kod zena koliko imaju godina ali daleko od toga sto ti pricas. pritom bucke uvek mladje izgledajuMa izgleda kao 27 da ima. Sve okej, andjo
Dakle ona izgleda mladje od 27?rekla sam ti,tesko mozes da pogodis kod zena koliko imaju godina ali daleko od toga sto ti pricas. pritom bucke uvek mladje izgledaju
****** ti bi i meni zalepila 5o godinaDakle ona izgleda mladje od 27?
Ti nemas 27 i nisi ni tema.****** ti bi i meni zalepila 5o godina
prestala sam i da pusim !Jel se ja drogiram ili Andja, sta mislite?
imam malo vise od nje a izgledam mnogo viseTi nemas 27 i nisi ni tema.
Kako si došla tako i odeJa dosla da pitam, procitaj uvodni post
Jeste, dobro izgledas. Ajmo dalje.imam malo vise od nje a izgledam mnogo vise
Dobila sam od doktorke odgovor da ova zena iz teme izgleda kako izgleda jer se, po doktorkinim recima, porodila pre 4 meseca (nisam proveravala, verovacemo joj na rec). Ovo treba lepiti na kondome kao upozorenje.Kako si došla tako i ode
Isto kao Jorgovanka kad se sredila za neku godisnjicu Narodne banke