Zašto ova žena izgleda ovako staro?

Okej, saznala sam da trampovkama postpartum traje 6 meseci i da zbog toga imaju vodu koja ih cini starijim 20 godina. Eto, svaki dan nesto novo covek sazna na krstarici. Od mite za nepostojece nemacke reci a od tebe i doktorke za specificnosti trampovki kao zena i majki.
ali ocigledno samo tebi izgleda starije 20 godina,znas kako izgleda zena od 50? jbg znamo mi sto smo prosle kroz to :mrgreen:

Ne verujem fotkama i videima.. kako ja sama sebi izgledam od curice od 30 do babe od 60.. sve zavisi od energije, poze, od izraza lica, od našeg zadovoljstva zavisi da li nam je lice opušteno ili nam je zategnuto.. da li oči sjaje ili ne, da li smo umorni itd.. Tako da ništa ne mogu da zaključim iz ovih fotki. Vidi se samo da se udebljala.
Neke žene sporije stare, neke brže, da li je to samo genetika ne znam. Takođe, količina šminke posebno oni puderi.. dugoročno ne valjaju. Koliko se pij vode.

Kad gledam neke svoje fotke nakon par dana seksa i nakon duže apstinencije - uočava se bitna razlika ;)

Što se tiče porođaja, ja sam kao trudnica i par godina posle bila, kada sebe sada gledam na fotkama, manje lepa nego inače. Umor, stres, ok možda i hormoni.. dojenje čini da se zaokrugliš a ja sam dojila ukupno 4 godine. Tek nakon toga sam počela da kontrolišem ishranu.

Ko će ovo sve da čita.. moj najduži post u poslednje vreme ;)

Back