Zašto Novak ne govori istinu?

Pa ocigledno mu je preselo da vise placa reket mafijasima ovde.

Jbga, nasi udbaski mafijasi su uvek bili jako glupe osobe, koje misle da ce bas svi da trpe sve veca i veca reketiranja.
od djindjica je uvedena norma. prvi dan na vlasti direktiva broj jedan: svi imate da se rastrcite po spisku i od svih popisanih da uzmete rekete sa sve naznacenim sumama. prvo idu u medije ko ne zna.

ko ne plati, zna se sta mu sledi.

Pokazao je rukama "Pumpaj" pa rekao"A,to je šala između mene i moje dece"?
Predsednik je sigurno povređen i ljut a toliko ga je voleo i cenio.
Zato što bi po pravilima Vimbldona ako šalje političke poruke bio sankcionisan.

Svi znaju šta to znači, svima je sve jasno, gde je sad problem?

Pump it up Nole :mrgreen:

Pokazao je rukama "Pumpaj" pa rekao"A,to je šala između mene i moje dece"?
Predsednik je sigurno povređen i ljut a toliko ga je voleo i cenio.
Pa ovaj ekčpo u begede je sajam realno nebitnih stvari za život gradjana , šport i muzika .
U Japanu je iste godine , činimi se hortikultura .
Relativno bi bilo nebitno da se Holandija nije obogatila hortikulturom .

Ako Dzoker ne zeli javno da kaze "Dole zvalousti" nego to zavija u pricu odnosa sa decom ko ste vi da ga prozivate? Njegovo pravo da se izrazi kako hoce i gde hoce. U svakom slucaju, moze da sazove nase novinare ili da posalje preko drustvenih medija javno saopstenje o svom politickom stavu. I ko mu sta moze? Boranija sa foruma? Tesko. Krezubi simpatizeri SNSa? Jos teze. Guraci kontejnera? Mozda, da mu istresu smece ispod prozora na NBGD. PreCednik? Tesko bilo sta jer mu ne ide u prilog da se kaci sa nacionalnom velicinom.

Poslednja izmena:
Ako Dzoker ne zeli javno da kaze "Dole zvalousti" nego to zavija u pricu odnosa sa decom ko ste vi da ga prozivate? Njegovo pravo da se izrazi kako hoce i gde hoce. U svakom slucaju, moze da sazove nase novinare ili da posalje preko drustvenih medija javno saopstenje o svom politickom stavu. I ko mu sta moze? Boranija sa foruma? Tesko. Krezubi simpatizeri? Jos teze. Guraci kontejnera? Mozda, da mu istresu smece ispod prozora na NBGD. PreCednik? Tesko bilo sta jer mu ne ide u prilog da se kaci sa nacionalnom velicinom.
Па већ је више пута подржао студенте, чак су га и нападали свињоформер и други.

Са правом. Ко је тај Ноло да њега не воли? Откуд му право, беднику, него беднику једном! :mrgreen:
e, pusti se ti noleta ako se ne razumes u sport, kao uostalom i JA... sta kazu druge srpske velicine kao na primer kusturica?

on je po meni mnogo otvoreniji od svih sportista, da je protiv ove trovacke vlasti i pretvaranja srbije u rudarsku koloniju, cak rece i zivot da bi polozio za tu ideju - takvima da otvorimo medijski prostor, a nole neka pumpa zvalonju, i drma mu kavez

e, pusti se ti noleta ako se ne razumes u sport, kao uostalom i JA... sta kazu druge srpske velicine kao na primer kusturica?

on je po meni mnogo otvoreniji od svih sportista, da je protiv ove trovacke vlasti i pretvaranja srbije u rudarsku koloniju, cak rece i zivot da bi polozio za tu ideju
Куста је муџахедин зато што не воли преЦедника-државу! Видећеш сад кад му тиксоглу преброји крвна зрнца. :mrgreen:

Ozbiljno, jel mislite da je Nole takav covek da bi upetljavao svoju decu i skrivao se iza njih zbog neke od politickih konfrotacija u Srbistanu? Mozete ga voleti ili ne, misliti ovo ili ono o njemu ali je ko zna koliko puta pokazao da voli svoju decu i samo bi umobolnom i krajnje zlom coveku palo na pamet da se Nole krije iza njih da se ne bi zamerio Wimbledonu ili nekome u Srbiji. Srbija je ozbiljno bolesna ako ljudi u njoj upetljavaju tudju decu u sve to.

Citat sa zvaničnog sajta Wimbledon-a

- Any objects or clothing bearing (as shall be determined at the AELTC's reasonable discretion) political statements, objectionable or offensive statements,

Znaju i Jenglezi da se u Srbiju pumpa i ko se pumpa pa štite svoga pulena. Ipak se Wouky školovao kod njih.
Wouky je glupan koji je isao na programiranje; Nole je Tesla za njega i njegove programere.

Čim planira da živi u Grčkoj sasvim je moguće da ga Srbija sve manje tangira.
Svaki covek zeli da zivi u svojoj zemlji, pogotovu ako mu njegov status daje bezbrizan zivot u toj okolini.

Kad Novak Djokovic ispise svoju decu u svom rodnom gradu, onda znajte da je ta drzava otisla u K.

To je covek koji je Srbiju svojim besprekornim patriotizmom uzdigao iz blata 90ih i NIKO ne postoji u tom narodu ko moze da pridje blizu onom sto je ucinio za svoju zemlju, a da nisu casni vojnici koji su dali zivot u ratovima za njenu slobodu.

Poslednja izmena od moderatora:
NOVAK JE ODBACEN I OD SRPSKOG NARODA I OD VUCICA.
Od srpskog naroda jer ga niko nije prepoznao kad je bio klinac pa mu je otac Srdjan spavao po parkovima i jeo po kontejnerima da bi napravio tenisko cudo od njega ..
:rotf:
Ajde što je odbačen od naroda, ni po jada... Ali od Vučića, to je već strašan udarac u životu svakog čoveka. :D

Back