Зашто нису издначене/ни оне/ни који су прележали корона вирус са вакцинисанима?

Ако сте прелажали корону то је као да сте вакцинисани

• мислим да после прележавања Короне треба да имају иста права са вакцинисанима

glasova: 1 16,7%
  • вакцинацијом сте сигурнији од више типова Цовида

glasova: 1 16,7%
  • правници и медицински лоби само извлаче паре

glasova: 4 66,7%

• Ukupno glasova
    6

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
37.814
Теоријски..

Један тип.. више типова вакцине .. бустер ...

не гарантује да се нећете заразити од некакве варијације ЦОВИД19

Ако сте прележали једном, два пута ... као да сте практично вакцинисани

Зашто 'надлежни' не признају да прележале/ли доказано се сврстају у групу са вакцинисанима ?!

Зашто 'надлежни' не признају да прележале/ли доказано се сврстају у групу са вакцинисанима ?!
koliko mi je poznato i jesu u okviru odrdjenog vremenskog roka. i vakcina i prelezan virus imaju ograniceno trajanje antitela i jedno i drugo je u istoj ravni dok ne istekne taj period.

koliko mi je poznato i jesu u okviru odrdjenog vremenskog roka. i vakcina i prelezan virus imaju ograniceno trajanje antitela i jedno i drugo je u istoj ravni dok ne istekne taj period.

Па незнам

У овом аустралијском законику тренутно актуалном нема ништа о преболелости

већ као мора обавезно ( и за ковид прележале )

шест месеци пре уласка вакцинација

Ипак је Аустралија доказала да је комунистичка и да неможе да се за паре и на притисак купи место меж елитом ....

Poslednja izmena:
Zato sto je namera satanista da svakog vakcinom imaju u saci na dugme
Prvo su krenuli sa zvakom da se zastite licno,pa ukucane i okolinu,kad videse da nece proci onda prisila na sve nacine,ovi nasi jos stimulisu i parama,kao stalo im do babe s planine idu gore da je vakcinisu,a kad trazi hitnu pomoc ne dodju nikad i dalje se vecini ne pali lampica

Dokazano je da antitela nisu večita. Recimo meni su nestala oko 9 meseci nakon što sam imao koronu. Zato je potrebna i vakcinacija.

Па ниједна анти тела нису вечита ...

Вакцина само ствара у коштаној сржи малу фабрику за производњу будужих антитела

На том принципу делују све вакцине које смо добили у раној младости .....

Zato sto je namera satanista da svakog vakcinom imaju u saci na dugme

Мислимо да је у питању само жеља за зарадом ... а да ние у питању икаква 'духовна борба'

Neće valjda ova epidemija trajati do kraja života pobogu. Svi se nadamo da će nestati što pre.

Ова епидемија се води као грип.. Значи сваких 6 месеци вацинација .. Боц Боц ....

Poslednja izmena od moderatora:
Dokazano je da antitela nisu večita. Recimo meni su nestala oko 9 meseci nakon što sam imao koronu. Zato je potrebna i vakcinacija.
Па шта ако антитела нестану. Кад би стално у арганизму имао сва антитела за све вирусе којима си био изложен, крв би била толико густа да не би могла да циркулише. Зато постоје Т-ћелије у именом систему особе која је прележала неку болест, које ”памте”, и стварају антитела кад организам поново дође у контакт са истим патогеном.
Тако да је постављање временског рока од шест месеци од пребољевања ковида медијска и политичка фарса, која није заснована ни на каквим медицинским сазнањима.

Па ниједна анти тела нису вечита ...

Вакцина само ствара у коштаној сржи малу фабрику за производњу будужих антитела

На том принципу делују све вакцине које смо добили у раној младости .....

Мислимо да је у питању само жеља за зарадом ... а да ние у питању икаква 'духовна борба'

Ова епидемија се води као грип.. Значи сваких 6 месеци вацинација .. Боц Боц ....
Ma ne nije,onda bi svi primili ali da ne postoji qr kod s kojim se putuje,nego kao sezonski grip oces neces,mnogo je to vise kontrola i manipulacija bez privatnosti

Problem je sto antitela ne stite od svih sojeva, a na drugoj strani ima nas koji imamo imunitet i nemamo nikakva antitela - vas su prevarili da su antitela = imunitet, pa malo - malo moraju da se bustuju, dodaju

neki koji su prelazali sars sada imaju imunitet na kovid, a taj imunitet nije na bazi antitela
ja isto imam imunitet na kovid, sva deca su mi se razbolela, a ja nisam, n zena moja, i nista od toga nismo prelezali, - pa kako onda? ne radi se o antitelima, to su vas slagali, jer anitela su samo jedna linija odbrane, a mi se od korone nismo branili, nego smo je satrli u nama sa t celijskim ubicama, i naravno cinkom

ja sam se usput i spajkovao, i hvala na pitanju - NIKAD VISE NA TAJ NACIN DA SE BRANIM ANTITELIMA, PA NA SVAKIH 3-6 MESECI, jer taj nacin ostavlja posledice na dugorocno zdravlje

Poslednja izmena:

Znaci, sustina je da se vi ne borite protiv virusa, vec se samo branite da se oni ne zakace spajkovanjem kako bi usli u celije, a klasicna borba je da se virysi satiru, da im se onemoguci razmnozavanje, da se ubiju, a ne kako vi radite da im se onemoguci samo ulazak... moj covek zelenko vladimir vam kaze da ih pustimo da udju, ali zivi ne izlaze, sledi im SATIRANJE BRE! Dve gdine zayebancije sa spajkovanjem i gde smo danas? pa ja sam za pola sata spajkovanja uvideo da je to pogresan put, nema pobede na taj nacin

Dr. Zelenko: You know, the Omicron variant or the Delta variant or any other of the variants – they’re all the same to me. The reason why I say that is: the difference in those variants is in the shape of the spike protein and its ability to get it into the cell. My focus has never been the virus getting into the cell — my focus has been to stop the virus from making copies of its genetic material — or viral replication.

Dr. Zelenko: How To “Block The Common Pathway” Of All The Variants!

nema da prezivi ni 1 virion, a ne da im mi samo lomimo siljke, spajkove, a sam geneticki sadrzaj ostavljamo u zivotu

ili cemo se boriti ili necemo, a ako se borimo, onda nema milosti za viruse, da im ja tupim siljke, spajkove da im kidam? NE, NEGO SATIRANJE KOMPLET!

Poslednja izmena:
Nemaju oni pojma.A ovi sto se bje Korone primice i 15 ako treba
Yes It Is GIF

znaci virusi prave grupe od 3, trojke, i grupisu se u domene, a svaki virion ima 25-50 siljaka, u sad sta ja domacin da radim? da im redom kidam sve te siljke, da ih tupim? nema logike, jer preveliki je to posao, ostavlja mi posledice, a i geneticki materijal im opet ostaje, samo mi ostavljaju djubre svuda po telu... kazem vam probao sam spajkovanje kada su mi deca bila bolesna, sav sam se cesao od siljaka, napadaju kao ludi, samo se kace i prodiru tim siljcima... tada sam shvatio da odbrane nema, nego moramo da se pobijemo, i rekoh sebi: ako su se moja deca vec razbolela, sada cu i ja... ali onda sam se setio da skupo prodam svoju kozu da lepo ratujemo do istrebljenja, a kako? ciljamo ih u jezgro, zelenko kaze cink ih ubija, samo ako vec brane iver i hidroksi kao vozilo za cink, moze i kvercetin da posluzi

Poslednja izmena:
Теоријски..

Један тип.. више типова вакцине .. бустер ...

не гарантује да се нећете заразити од некакве варијације ЦОВИД19

Ако сте прележали једном, два пута ... као да сте практично вакцинисани

Zato što pola Srbije ima koronu i svi čekaju da dobiju pozitivan test kako bi otišli na bolovanje :D

Back