Zašto niko u predizbornoj kampanji Srbije ne obećaje da ukoliko pobijedi da će Vojsku Srbije u punom borbenom kapacitetu poslati na Kosovo i Metohiju?

al ti nemoj onda da širiš priču "prodali bi ga al sve ima svoju cenu"
to radiš ne-svesno jer se ta priča širi svuda i ljudi neretko i tudja mišljenja prihvate kao svoja
kosovo nema cenu, jer kosovo je duša
čovek bez duše i narod bez duše, bolje da ne postoji
a oni hoće našu dušu...
E NE DAM!
a preporučujem i tebi isto, mnogi su prodali dušu za zlatnu milijardu, kelto-germansku, nadam se da nisi i ti.
Извини, али за мене је Херцеговина срце Србије. Добро, за почетак може да буде и срце Црне Горе, само да није под исламском окупацијом Босне.

Извини, али за мене је Херцеговина срце Србије. Добро, за почетак може да буде и срце Црне Горе, само да није под исламском окупацијом Босне.

dobro, to jeste činjenično tako, al je nebitno za priču, ovu kosovsku
znaš na šta mislim, ne postoji zahumski ili dukljanski zavet, al kosovski ipak postoji...

Autorska.

Srbi se uveliko zaklinju u
"Kosovo i Metohiju kao najveću srpsku svetinju" a koliko ja znam niti jedan jedini srpski političar nije izjavio da ukoliko pobijedi da će Vojsku Srbije u punom borbenom kapacitetu poslati na Kosovo i Metohiju?

Niti jedan jedini nije ponudio "ugovor sa narodom" o tome?

O čemu se radi?

Da li to Srbi Kosovo i Metohiju koriste samo za dolazak na vlast jer očigledno bilo ko da dođe neće poslati Vojsku Srbije na Kosovo i Metohiju.
na primer narod u lugansku, donjetcku.. ne želi da živi u ukrajini već u velikoj rusiji. i sad ukrajina očajnički želi da ih vrati a ovi neće....

Back