Zašto niko u predizbornoj kampanji Srbije ne obećaje da ukoliko pobijedi da će Vojsku Srbije u punom borbenom kapacitetu poslati na Kosovo i Metohiju?

Grossmeister

Primećen član
Poruka
922
Autorska.

Srbi se uveliko zaklinju u
"Kosovo i Metohiju kao najveću srpsku svetinju" a koliko ja znam niti jedan jedini srpski političar nije izjavio da ukoliko pobijedi da će Vojsku Srbije u punom borbenom kapacitetu poslati na Kosovo i Metohiju?

Niti jedan jedini nije ponudio "ugovor sa narodom" o tome?

O čemu se radi?

Da li to Srbi Kosovo i Metohiju koriste samo za dolazak na vlast jer očigledno bilo ko da dođe neće poslati Vojsku Srbije na Kosovo i Metohiju.

Autorska.

"Kosovo i Metohiju kao najveću srpsku svetinju" a koliko ja znam niti jedan jedini srpski političar nije izjavio da ukoliko pobijedi da će Vojsku Srbije u punom borbenom kapacitetu poslati na Kosovo i Metohiju?

O čemu se radi?

Da li to Srbi Kosovo i Metohiju koriste samo za dolazak na vlast jer očigledno bilo ko da dođe neće poslati Vojsku Srbije na Kosovo i Metohiju.

zato što sad nemamo VOJSKU nego neku proširenu BRIGADU za spec dejstva u okviru NATO saveza
eto zato....A KOSOVO ĆE SAMO PASTI U NAŠE NARUČJE!

šiftari beže iz proklete narko države sami od sebe, narko vodje su ih izdale sve...
proklinju dan kad su zaratili sa Srbima!

zato što sad nemamo VOJSKU nego neku proširenu BRIGADU za spec dejstva u okviru NATO saveza
eto zato....A KOSOVO ĆE SAMO PASTI U NAŠE NARUČJE!

šiftari beže iz proklete narko države sami od sebe, narko vodje su ih izdale sve...
proklinju dan kad su zaratili sa Srbima!

Bježe i Srbi i na svakom popisu pola miliona manje.

Autorska.

O čemu se radi?

Политика је трговина. Није проблем потписати Косово и санкције Русији, него колико је запад спреман да се отвори за те уступке.

Јбга, запад троши паре на Украјину.

Политика је трговина. Није проблем потписати Косово и санкције Русији, него колико је запад спреман да се отвори за те уступке.

Veliki je problem odricati se dela svoje teritorije zbog bitangi i zbog bilo ikakvih obecanja i ustupaka.
Sto se Francuska ne odrekne Bretanje na primer ?
To je ta logika.

Veliki je problem odricati se dela svoje teritorije zbog bitangi i zbog bilo ikakvih obecanja i ustupaka.
Sto se Francuska ne odrekne Bretanje na primer ?
To je ta logika.

Srbi su kapitulirali 1999 godine, navedeni nisu. U tome je razlika.

Autorska.

O čemu se radi?

Kad nema ništa onda se kunu u kosovske svetinje a prodali braći Albancima za dobre novce zemlju i imovinu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pokupis navijace na derbiju i sve onako u civilu ih opremljene ubacis u Mitrovicu.
Win-win … drzavu ocistio od krimosa a dole resio situaciju.

Sad malo normalno :lol: ovo su bile fantazije.

Prvo Srbija da vrati raspravu u UN, a bilo kakvo osporavanje se javi u istom odma proglasiti okupaciju i problem resen.

Naravno za to bi trebala da postoji narodna vlast a ne okupaciona u Srbiji.

Ne treba ni sa tim zuriti sada kad je ratni poligon daleko od kuce i kad se tamo resavaju mnoga pitanja u vezi buducih odnosa u svetu.

Najbitnije za region je da se cuva mir i podstice poslovni razvoj, a status moze da ceka. ☮️

ti prikane trguj sa svojom dedovinom, Kosovo je PLAĆENO krvlju junaka, i tu nema niti trgovine niti prodaje.
a možeš i tako nešto da predložiš anglo-sasima pa vidi šta će ti reći za njihove države.

ti prikane trguj sa svojom dedovinom, Kosovo je PLAĆENO krvlju junaka, i tu nema niti trgovine niti prodaje.
a možeš i tako nešto da predložiš anglo-sasima pa vidi šta će ti reći za njihove države.
То реци Вучићу и његовим претходницима, који тргују са КиМ. Мени ни у џеп, ни из џепа.

То реци Вучићу и његовим претходницима, који тргују са КиМ. Мени ни у џеп, ни из џепа.

al ti nemoj onda da širiš priču "prodali bi ga al sve ima svoju cenu"
to radiš ne-svesno jer se ta priča širi svuda i ljudi neretko i tudja mišljenja prihvate kao svoja
kosovo nema cenu, jer kosovo je duša
čovek bez duše i narod bez duše, bolje da ne postoji
a oni hoće našu dušu...
E NE DAM!
a preporučujem i tebi isto, mnogi su prodali dušu za zlatnu milijardu, kelto-germansku, nadam se da nisi i ti.

Back